- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.981
Evet tamda dediğin gibi olmuştu aslında şimdi sen yazınca hatırladım ve biraz daha ilerledikten sonra ben çok üzülmüştüm ayrıca :)
gece kuşuyum diyorsun yani
Bunu beğenmedim. Hiç çekici değilacıların kadını gibi olmuş
Bunu beğenmedim. Hiç çekici değil
harikasın canım çok akıcı çok sürükleyici değilmi :))ben başladım kitaba.. çok sade bir dil, ama hayata dair harika tespitler buldum içinde.. 4. pdf deyim şu anda.. Bu arada aklım hem de Devir'de (Ece Temelkuran)... onu da okuyorum bu arada... Bakalım önce hangisini bitireceğim :)
Güaydın kızçeler
başladınızmı bakalım kitaba heeee sizi gidiler sizi :))
Kızlar günaydın..
Ayağım iyileşiyor derken birkaç gündür şişmeye başladı. Bugün öğleden sonra gidiyorum yine dr.a
Güneş Çavması'nın 9 ve 10. pdf ini nette de bulmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım.
valla kitaptan okumak gibi yoktur :)Günaydın canım :) O kitabı ben alıcam e-kitap okumak istemedim nedense
geçmiş olsun gülcüm umarım iyi oluyordur. Bazı yaralar intihapı dışarı atmak için bile şişebilir belkide iyi bir gelişmedir..
kesinlikle zaten o tadı alamıyorum hiçbirşeyde..valla kitaptan okumak gibi yoktur :)
en güzeli
kitaba fena sardım valla iş güç yapamadım doğru dürüst :)
Aynen ben de.kitaba fena sardım valla iş güç yapamadım doğru dürüst :)
dizi izler kıvamda okuyorum
Seksek - Julio Cortazar
bu kitap bölümler arası seksek gibi atlanıp okunabiliyormuş. Böylece son ya da hikaye değişiyormuş. Bana ilginç geldi ama konu hakkında biraz araştırma yapmak istedim.
Şahane Hatalar kitabını okumuştum benSeksek - Julio Cortazar
bu kitap bölümler arası seksek gibi atlanıp okunabiliyormuş. Böylece son ya da hikaye değişiyormuş. Bana ilginç geldi ama konu hakkında biraz araştırma yapmak istedim.
Valla ben güneş çavmasının arasına bişey sokmak istemiyorum yağmurdan sonra
birde mart menekşelerimi ne onları aldım daha başladım
bunları okuyan varmı nasıl bu iki kitap )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?