- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.781
böğürtlen kışını okumasan sen : Çok üzücü bir anne çocugunu kaybediyor(
okudum bitti bile,ona ağlamadım,üzmedi beni de kitabı bitirmeden önce haberlerde şehit haberi gördüm o beni çok üzdü.yarım saat sessiz sessiz ağladım tv karşısında,gözyaşlarımı tutamadım.daha anne olmadan bile anne ve esinin duygularını yaşadım sanki.çok acı...
günaydın bayanlar
bende işlerinde yalnızım bugün belki biraz çalıştıktan sonra okurum.Düğümlere ...sayfa 260 gibi
kitabı çok beğendim .ama bende bir sorun var .ben okuduğum her kitabı beğenirim. herhalde çok seçiciyim ondan.nasıl gidiyor kitap
günaydınn hanımlarkitabı çok beğendim .ama bende bir sorun var .ben okuduğum her kitabı beğenirim. herhalde çok seçiciyim ondan.
neyse akşam elime aldım bitireyim diye kızımın sınavı vardı anlamıyorum dedi onu çalıştırdım.sonrada kaldı.
kitap 3 kadının çölde bir maceraya sürüklenmelerini anlatıyor.ama kadın karakter oldukça renkli ve sırlarla dolu.
kitabı çok beğendim .ama bende bir sorun var .ben okuduğum her kitabı beğenirim. herhalde çok seçiciyim ondan.
neyse akşam elime aldım bitireyim diye kızımın sınavı vardı anlamıyorum dedi onu çalıştırdım.sonrada kaldı.
kitap 3 kadının çölde bir maceraya sürüklenmelerini anlatıyor.ama kadın karakter oldukça renkli ve sırlarla dolu.
günaydınn hanımlar
ben de bu kitabı okumak istiyorum
şimdi elimde saatleri ayarlama enstitüsü var çok değişik bir kitap
karakterler olaylar çok değişik mantığım almıyor çoğu şeyi ama eğlenceli deiyebilirim
anlatamadım öyle karışık işte
çok olmumsuz yorum vardı o kitap hakkında onun için alıp okumadım hiç :) ama okumayı denicem sanırım snein düşüncenden sonra
ay gül ben bu sözü dün eşime söyledim inanmazsın.Bir de der ki o kitapta;
kendinizi sevmeniz için birinin sizi çok sevdiğine inanmanız lazım...
Günaydın kızlar..
sevmemmikitapseverim senin için bi alıntı paylaşayım bakalım sevecekmisin
giden sevgiliden mektup:
Sanırım yetrerince düşündüm ve karar verdimki en iyisi hiç kimse olmak.bütün o hiçkimselerle aynı gemiye binmek iyi bir fikir gibi geldi bana.Silikleşip kaybolmak kadar berrak birşey yok.Bulanarak akıp gitmekten daha huzurlu bir oluş icat edilmemiş henüz.bir waw harfi gibi kıvrılıp bir gece kendinden ibaret olmaktan daha esaslı bir olmak var mı?...sonra küçülen bir mim harfi gibi giderek nokta olup son vermek kendine.Daha çok 'bir' olabilir miyiz düşünsene..
Doğru ama değil mi?ay gül ben bu sözü dün eşime söyledim inanmazsın.
Agapi'yi merak ediyordum, sana soracaktım bende. Beğenmedin demek. Okumayı biraz daha erteleyebilirim. Şimdi elimde son kamelya varGünaydın kızlarr :) Agapi Bitti ve üzülerek söyleyecegim ki Sarah Jionun en begenmediğim kitabı oldu evet içinde güzel aşklar güzel sözler vardı ama beni tatmin etmedi gereginden fazla kişi tanıttı ve bende karmaşıklıga sebep oldu. Bir kitapta 10-12 karakter olmamalı bence ve hepsinin ağzından yazmaya çalışmış ama başarısız bence..
bana neden bildirim gelmiyor yaaKaç sayfa olmuş okuyamamışım.
Bir de der ki o kitapta;
kendinizi sevmeniz için birinin sizi çok sevdiğine inanmanız lazım...
Günaydın kızlar..
Agapi'yi merak ediyordum, sana soracaktım bende. Beğenmedin demek. Okumayı biraz daha erteleyebilirim. Şimdi elimde son kamelya var
evet kitapta yolculuk gibidir. bazen sadece nereye gittiğin önemlidir bazende zevk için çıkarsın yolculuğa.bana da bildirim gelmiyor,
çözemedim bir türlü..
girip bakıyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?