Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

böğürtlen kışını okumasan sen : Çok üzücü bir anne çocugunu kaybediyor (

okudum bitti bile,ona ağlamadım,üzmedi beni de kitabı bitirmeden önce haberlerde şehit haberi gördüm o beni çok üzdü.yarım saat sessiz sessiz ağladım tv karşısında,gözyaşlarımı tutamadım.daha anne olmadan bile anne ve esinin duygularını yaşadım sanki.çok acı...

Allah ailesine sabır versin

nasıl gidiyor kitap
kitabı çok beğendim .ama bende bir sorun var .ben okuduğum her kitabı beğenirim. herhalde çok seçiciyim ondan.
neyse akşam elime aldım bitireyim diye kızımın sınavı vardı anlamıyorum dedi onu çalıştırdım.sonrada kaldı.

kitap 3 kadının çölde bir maceraya sürüklenmelerini anlatıyor.ama kadın karakter oldukça renkli ve sırlarla dolu.

günaydınn hanımlar
ben de bu kitabı okumak istiyorum
şimdi elimde saatleri ayarlama enstitüsü var çok değişik bir kitap
karakterler olaylar çok değişik mantığım almıyor çoğu şeyi ama eğlenceli deiyebilirim
anlatamadım öyle karışık işte

çok olmumsuz yorum vardı o kitap hakkında onun için alıp okumadım hiç :) ama okumayı denicem sanırım snein düşüncenden sonra

"saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.
bu da gösterir ki zaman ve mekan insanla mümkündür."
kitaptan alıntı

çok olmumsuz yorum vardı o kitap hakkında onun için alıp okumadım hiç :) ama okumayı denicem sanırım snein düşüncenden sonra

yinede ben sizi çok etkilemiş olmayayım sonra sıkılırsınız okurken mesuliyet istemem.ama ben seviyorum değişik kültürlerle ilgili kitapları.
geçen sene kitap hırsızını okumuştum. okuduğum en güzel kitaplardan biriydi. KKda da kimse beğenmedi kitabı
zevk meselesi.

kitapseverim senin için bi alıntı paylaşayım bakalım sevecekmisin
giden sevgiliden mektup:

Sanırım yetrerince düşündüm ve karar verdimki en iyisi hiç kimse olmak.bütün o hiçkimselerle aynı gemiye binmek iyi bir fikir gibi geldi bana.Silikleşip kaybolmak kadar berrak birşey yok.Bulanarak akıp gitmekten daha huzurlu bir oluş icat edilmemiş henüz.bir waw harfi gibi kıvrılıp bir gece kendinden ibaret olmaktan daha esaslı bir olmak var mı?...sonra küçülen bir mim harfi gibi giderek nokta olup son vermek kendine.Daha çok 'bir' olabilir miyiz düşünsene..

sevmemmi
ben bu avatarı boşuna seçmedim :)

ay gül ben bu sözü dün eşime söyledim inanmazsın.
Doğru ama değil mi?
Küçücük bir cümle aslında..

kitapta doğru tespitler var bilinçaltına ve psikolojiye vurgu yapan aslında..
Yani aslında 3 kadının çöldeki yolculuğu değildi benim kitapta beğendiğim. İçindeki subliminal mesajlar güzeldi bence.

bana neden bildirim gelmiyor yaa Kaç sayfa olmuş okuyamamışım.

Agapi'yi merak ediyordum, sana soracaktım bende. Beğenmedin demek. Okumayı biraz daha erteleyebilirim. Şimdi elimde son kamelya var

bana da bildirim gelmiyor,
çözemedim bir türlü..
girip bakıyorum ben de :)
evet kitapta yolculuk gibidir. bazen sadece nereye gittiğin önemlidir bazende zevk için çıkarsın yolculuğa.
yani kitap aksiyon gerilim vs olsa dersinki sonu güzel değil ama bu tür kitaplarda önemli olan nereye gittiğin değil nasıl gittiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…