Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

b_u_y_c_u cnm sen başla artık buyrunnnnnnnnn
gerçi bnm şu an okuduğum bir kitap var ama bitiririm hemen zamanı ne yaptık 1 ay çok uzundu ??

canım hem zaman konusunda anlaşamadık henüz hemde kitaplar nasıl belirlenecek o konu var ben şimdi bu ay sıra bende bu kitap olsun mu diycem yoksa birkaç tane söyliycem ordan oylamamı yapılacak ?

canım hem zaman konusunda anlaşamadık henüz hemde kitaplar nasıl belirlenecek o konu var ben şimdi bu ay sıra bende bu kitap olsun mu diycem yoksa birkaç tane söyliycem ordan oylamamı yapılacak ?

canım bende 2 3 kitabı oylamaya açmak en mantıklısı. daha öncede dediğim gibi sırası gelen anket açsın ve kitaplar oylansın.

bende üzerime düşeni yapmaya hazırım hanımlar. Her zaman...yazın bakalım listeye!

b_u_y_c_u harf sirasina göre bence anketi acicak arkadasi katilimci listesinden sec..Kitap tavsiyeleri ona özel msj ile gönderilsin oda anketi acsin oylamayi yapalim

b_u_y_c_u harf sirasina göre bence anketi acicak arkadasi katilimci listesinden sec..Kitap tavsiyeleri ona özel msj ile gönderilsin oda anketi acsin oylamayi yapalim

harf sırasına göre değilde listeye yazdırma sırasına göre olsun canım sonradan katılan falan olursa karışabilir benim vize haftam onun için burcu_brc arkadaşımız başlasın yerimseniben

tamam canım en mantıklısı da o zaten biraz daha bekleyelim mi yoksa artık başlayalım mı ?

başlayalım bence canım yeni gelen arkadaşlarımız olursa, katılırlar onlarda...

Canım nasıl olacak öyle anlamadım ben diyorumki mesela benim sıram geldiğinde anket açayım belirlediğimiz bir sayıda (2 3 4 5 kitap farketmez ) oylansın ve en çok oyu alan okunsun.

biz aynısını filmler için yapıyoruz örnek bir tane göndereyim canım

http://www.kadinlarkulubu.com/sinem...nleri-14-hafta-anketi-prensesinuykusuyum.html

harf sırasına göre değilde listeye yazdırma sırasına göre olsun canım sonradan katılan falan olursa karışabilir benim vize haftam onun için burcu_brc arkadaşımız başlasın yerimseniben

Eğer harf sırasına göre yaparsak her yeni geleni sona ekleriz canım yine değişen bir şey olmaz .

Sıra bendeymiş. Ben 4 tane kitap önereceğim arkadaşlar. Yalnız kitapları ben daha önce okumadım. Kitapların tanıtımından konularına baktım. Anketi birazdan oylarınıza sunacağım. Sevgiler... a.s.

Kızlar bu konuya anket ekleyemiyorum. Seçenekler bölümüne geldiğimde "bu konuya anket ekle" seçeneği yok. Ne yapacağım?

Arkadaşlar merhaba.Bende aranıza katılmak istiyorum.Ancak konunun başı neresi çözemedim çünkü topic 2007de açılmış.
Alfabetik sıraya göre seçme yapılıyor sanırım.Kitabı okuyup bitirmek adına bi süre sınırlaması var mı?Haricindeki şeyleri sanırım anladım yerimseniben

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz

seyma88 merhaba canım. Kitap günü listesine adını yazdırmak için b_u_y_c_u arkadaşımıza özelden mesaj atmanı rica ederiz. Topic 2007'de açılmış ama sen 8. sayfadan itibaren okumaya başlarsan nasıl tekrar organize olduğumuzu daha iyi anlamış olursun. Alfabetik sıraya göre değil de kitap listesine adını yazdıran üye sırasına göre belirlemiş seçmeleri b_u_y_c_u arkadaşımız. Kitabı okuyup bitirmek konusundaki süre en son 1 aydı. Ama bu sürenin uzun olduğunu belirten arkadaşlarımız da olmuştu. Senin de yorumların varsa bildirirsen seviniriz. Ben anketi oluşturdum, link yukarıda oradan bakabilirsin canım.

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz

b_u_y_c_u arkadaşımıza özelden mesaj atarak adınızı kitap listesine ekletebilirsiniz. Daha sonra sırası gelen arkadaşımız kitap tavsiyelerinde bulunacak ve oylama sonucunda en çok oyu alan kitap okunup yorumlanacak.

Teşekkür ederim cnm gönderdim mesajı.Bir ay uzun sanki ama arada seçilenin haricinde kitap okumak isteyende olabilir.Birden fazla okuyan olabilir diye düşünüyorum.Misal ben =)yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…