b_u_y_c_u cnm sen başla artık buyrunnnnnnnnn
gerçi bnm şu an okuduğum bir kitap var ama bitiririm hemen zamanı ne yaptık 1 ay çok uzundu ??
bende katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza:kedi:
canım hem zaman konusunda anlaşamadık henüz hemde kitaplar nasıl belirlenecek o konu var ben şimdi bu ay sıra bende bu kitap olsun mu diycem yoksa birkaç tane söyliycem ordan oylamamı yapılacak ?
tabi alırız canım hatta çok seviniriz bize katılmana listeye ismini ekletmek istiyosan eğer kesin olarak bana özel mesaj at canım
canım bende 2 3 kitabı oylamaya açmak en mantıklısı. daha öncede dediğim gibi sırası gelen anket açsın ve kitaplar oylansın.
özelden msj atamıyorumya daha yeniyimde ben :kedi:
b_u_y_c_u harf sirasina göre bence anketi acicak arkadasi katilimci listesinden sec..Kitap tavsiyeleri ona özel msj ile gönderilsin oda anketi acsin oylamayi yapalim
tamam canım en mantıklısı da o zaten biraz daha bekleyelim mi yoksa artık başlayalım mı ?
b_u_y_c_u harf sirasina göre bence anketi acicak arkadasi katilimci listesinden sec..Kitap tavsiyeleri ona özel msj ile gönderilsin oda anketi acsin oylamayi yapalim
harf sırasına göre değilde listeye yazdırma sırasına göre olsun canım sonradan katılan falan olursa karışabilir benim vize haftam onun için burcu_brc arkadaşımız başlasın yerimseniben
Kızlar bu konuya anket ekleyemiyorum. Seçenekler bölümüne geldiğimde "bu konuya anket ekle" seçeneği yok. Ne yapacağım?
canım bu konuya ztn ekleyemezsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu-f250/
burda yeni konu aç "burcu_brc Kitap Günü Organizasyonu 1. Anketi " gibi bir başlık verebilirsn.
Arkadaşlar merhaba.Bende aranıza katılmak istiyorum.Ancak konunun başı neresi çözemedim çünkü topic 2007de açılmış.
Alfabetik sıraya göre seçme yapılıyor sanırım.Kitabı okuyup bitirmek adına bi süre sınırlaması var mı?Haricindeki şeyleri sanırım anladım yerimseniben
arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.ne yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz
seyma88 merhaba canım. Kitap günü listesine adını yazdırmak için b_u_y_c_u arkadaşımıza özelden mesaj atmanı rica ederiz. Topic 2007'de açılmış ama sen 8. sayfadan itibaren okumaya başlarsan nasıl tekrar organize olduğumuzu daha iyi anlamış olursun. Alfabetik sıraya göre değil de kitap listesine adını yazdıran üye sırasına göre belirlemiş seçmeleri b_u_y_c_u arkadaşımız. Kitabı okuyup bitirmek konusundaki süre en son 1 aydı. Ama bu sürenin uzun olduğunu belirten arkadaşlarımız da olmuştu. Senin de yorumların varsa bildirirsen seviniriz. Ben anketi oluşturdum, link yukarıda oradan bakabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?