- 10 Ocak 2009
- 95
- 3
Sen yeni kitaba başla Siluistu
Biz yeni kitabımızı ancak kasımda okumaya başlarız.
O zamana kadar bir sürü kitap okursun.
sarissa felsefe tarihi sayfasına giren olmuyor sanırım, ilgileniyormusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yeni kitaba başla Siluistu
Biz yeni kitabımızı ancak kasımda okumaya başlarız.
O zamana kadar bir sürü kitap okursun.
sarissa felsefe tarihi sayfasına giren olmuyor sanırım, ilgileniyormusun.
hadi gözün aydın :) allah analı babalı büyütsün kızını :) artık bebekle baya zorlanırsın okumaya kalan boş vakitlerinde ancak kendin dinlenebilirsin olsun sağlığındna daha önemli değil ya :)a.s.a.s.:1hug::1hug: bayanssulusmile
Burcum gözün aydın canım çok sevindim.
Ben de hep merak ediyordum seni.
Sen rahat rahat bebişinle ilgilen.
Kendini toparladığında bekleriz aranıza.
Elif Nihal de hoş gelmiş aramıza a.s.
canım ilk ikli üç ay aynen su içeye bile vakit bulamıyorsun ama benim kızımüçüncü ayında yavaş yavaş düzene girmişti, inşallah senin prensesde öyle olur allah analı babalı büyütsün canım.:Saruboceq:
kızlar bu arada ben kitabı bitirdim ama işin açıkcası istanbulla ilgili verdiği blgiler dışında pek tat almadım, özellikle işin çözülüpde katilin ortaya çıktğı bölümler basit geldi bana, herkes okusun yorumlara devam ederim,fisfisfis
Hayırlı olsun
Ne güzel bunu da atlatmışsın nihayet
Minik bebeğin hoşgelmiş dünyamıza:ecrin_bebek:
Buraya girip durumunu bildirmen bile büyük bi incelik
Sen suyunu içmeye zaman bul da kitap önemli değil şimdikaydirigubbakcemile5
uf ya ben bebişi merak ettim :) bize küçük prensesin fotolarını koyda biz teyzecikeride sevinelim :))
cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tahmin ettim zaten bebişin geldiğini senin artık pek vaktin olmaz olduğu zamanlardada uyur dinlenirsin heralde bebişin nasıl kaç kilo doğdu ayyy en kadan tatlıdır şimdi ben de görmek istiorummm
doğumun nasıl geçti sezeryanı tavsiye ediomusun?
elif nihal hoşgeldin dünyamızaa minik bebek a.s.opuyorumnanaktan
bu arada dün yoğunluktan kitabı elime alamadım bugün okumaya çalışacağım arka sokakları seyretmiorum bilmiorum o yüzden
canm epiduralle genelde normal doğum yapıyorlar ben öle duymuştum evet konu dışı ama merak ediorum sen bana detayları özelden anlat istersen
tıptaki yenilikleri takip etmek gerekir.fakat epidural yüzünden çokça şikayet var insan güvenemiyor çok iyi araştırmak lazım son pişmanlık fayda etmez.ben normal doğum yaptım artıları daha fazla herzaman doğal olandan yanayım.acı çekmedikten sonra ne anlamı var ki dimi ama.anne olmak kolay değil çok zor ve çok güzel.
bu sabah haliçteki simonlar'ı okumaya başlıyorum ay sonuna kadar boş durmayayım bari.(arkadaşlar hadi çabuk bitirin kitaplarıda biraz tartışalım canım.)
bu sabah haliçteki simonlar'ı okumaya başlıyorum ay sonuna kadar boş durmayayım bari.(arkadaşlar hadi çabuk bitirin kitaplarıda biraz tartışalım canım.)
Tembeller lülülülülülü
He he erken bitirdim ya dalga geçeyim azıcık kaydirigubbakcemile3