- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.921
benim sherlockluk buraya kadar, yapımda ve yayında emeği geçenlere sonsuz teşekkür..
Ama ama çok tatlısın oh merakım gitti
Bu arada kızıl bi hariika tabi ama sarılı kumrallı saclarını daha cok yakıstırdım ben sana.
söledinde eklemedim mi hııartık payına düşeni bekleeme zamanı özgezira siparişi verdim, şu kitabı al bana diye yalvarsan da yapacak bişey yok artık
beni neden eklemiyorsun ha, neden
söledinde eklemedim mi hıı
Çok aktif kullanmadıgımdan aklıma gelemiyodu affet kuzum. sölede eklim hadi
Eger okuduklarimin ve kutuphanemde olanlarin arasinda yoksa sorun degil istedigini alabilirsin canim_meLinDa_ canım listende olmayan bişiler alasım var kendmin çok sevdiği :)
ona dikkat ederimkine :)) ya da belki başka bişi olur ay kararsızlık çok zor hemşire:)) keşke özel mesajları görebilsenEger okuduklarimin ve kutuphanemde olanlarin arasinda yoksa sorun degil istedigini alabilirsin canim
Sadece bende olmamasi daha iyi olur kütüphane olusturmaya çalışıyorum
Benim günüm bitince benle de paylasin özel mesajlarıona dikkat ederimkine :)) ya da belki başka bişi olur ay kararsızlık çok zor hemşire:)) keşke özel mesajları görebilsen
Tamam paylasiriz da hani bizim kekimiz , kısırımız kısırsız gün mü olur şekerim....Benim günüm bitince benle de paylasin özel mesajları
Benim günüm bitince benle de paylasin özel mesajları
benle neden paylaşmadınız( bende merak etmiştim ( :))
Ayy ne kadar eğlenceli boyle yaaMelindacim bu sefer tutmadı ben hala çok kararsızım...
Hatta cesminazin taktiğini uygulicam sana
Kapak renklerine göre sana seçenek sunsam sen secsen???
Sunuyorum
Beyaz
Mavi
Kırmızı
Siyah
Sarı
Mor
Pembe
Yeşil
İki tane secermisin pilis:)
Bugun sevdicegimin dogum gunu bu sebeple istanbula dogru yol almaktayizzz
Dogum gunu pastasindan ikram edetim simdilik
Kek kisir da daha sonra
istanbulun havası da kötü bugün yaBugun sevdicegimin dogum gunu bu sebeple istanbula dogru yol almaktayizzz
Dogum gunu pastasindan ikram edetim simdilik
Kek kisir da daha sonra
Vay çok enteresan oldu tercihler:)Ayy ne kadar eğlenceli boyle yaa
En sevdigim renk yesil
Bi de mor diyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?