- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.521
kızlar kızlar, haftasonu giremedim hiç. şimdi de sırf sizlere bakayım neler olmuş diye girdim ama haftasonu sessizmiş buralar
canlarım ciğerlerim bilgelerim, ben yarın işe başlıyorumaylar önce başvurmuştum hiç de umudum yoktu kurumsal bi firma kesin tecrübe isterler bana bakmazlar diye ama nasip kısmet işte, iki görüşme yaptık adamlarla, en sonuncusu dün oldu ve bana gel pazartesi başla dediler
bu arada 2.5 yıldır hep ufak tefek işller yaptım ağır işsizdim yani öyle diyeyim, şimdi şükür Rabbime bir iş buldum sonunda, daim olur inşallah
sevincimi sizlerle de paylaşayım dedimbu arada minerva1988 kitapların hazır, paketlemesini de yaptım bu akşam. biraz kötü oldu ama kusura bakmazsın umarım yarın sabah ikamet, banka hesabı gibi işleri halledecem sabahtan, o arada ptt kargo ile de göndereceğim kitapları, hemen ertesi gün elinde olur inşallah
kızlar kızlar, haftasonu giremedim hiç. şimdi de sırf sizlere bakayım neler olmuş diye girdim ama haftasonu sessizmiş buralar
canlarım ciğerlerim bilgelerim, ben yarın işe başlıyorumaylar önce başvurmuştum hiç de umudum yoktu kurumsal bi firma kesin tecrübe isterler bana bakmazlar diye ama nasip kısmet işte, iki görüşme yaptık adamlarla, en sonuncusu dün oldu ve bana gel pazartesi başla dediler
bu arada 2.5 yıldır hep ufak tefek işller yaptım ağır işsizdim yani öyle diyeyim, şimdi şükür Rabbime bir iş buldum sonunda, daim olur inşallah
sevincimi sizlerle de paylaşayım dedimbu arada minerva1988 kitapların hazır, paketlemesini de yaptım bu akşam. biraz kötü oldu ama kusura bakmazsın umarım yarın sabah ikamet, banka hesabı gibi işleri halledecem sabahtan, o arada ptt kargo ile de göndereceğim kitapları, hemen ertesi gün elinde olur inşallah
geçmiş olsun canımselam kızlar..
işteyim çıkıcam şimdi. rapor aldım migrenim tuttu. bugün gönderecektim kitapları ama adım atacak halim yokyarın gönderirim çarşamba elinde olur inşallah
hayırlı olsun canım darısı biz işsizlere:)kızlar kızlar, haftasonu giremedim hiç. şimdi de sırf sizlere bakayım neler olmuş diye girdim ama haftasonu sessizmiş buralar
selam kızlar..
işteyim çıkıcam şimdi. rapor aldım migrenim tuttu. bugün gönderecektim kitapları ama adım atacak halim yokyarın gönderirim çarşamba elinde olur inşallah
benim güzel kitaplarım nerde kiler ki :))
hımm ismi ne ki o bekleyen kitabımın yazık canı sıkılmasın :)) ben adını bilirsem öle hitap eder düşünürüm :))az önce kontrol ettim ben, burdaki ana merkezde bekliyorlaryarın sabah yola çıkarlar, en geç çarşamba sabah da elinde olur artık
hımm ismi ne ki o bekleyen kitabımın yazık canı sıkılmasın :)) ben adını bilirsem öle hitap eder düşünürüm :))
ahaha :)ismi supriz senin bekleyen kitabının, öyle çağır sen en iyisi
zaman çabuk geçti onun faydası okul yoğun , ev , gezme vs deerken hemende gün sıram geldiii :))xyzt-5544 yeni işin hayırlı uğurlu olsun:)
Minervacim senin yerine şu an ben heyecanliyim 20 si i geçtik subatin iyi dayandin:)
benim güzel kitaplarım nerde kiler ki :))
Canim cooook sevindim. Hayirli ugurlu olsun yeni isinçookk teşekkür ediyorum kızlaralışacağım bakalım inşallah, özge, asmu önceden beri tanırlar beni çok uzun zamandır işsizdim, Rabbim'in doğru zamanı bu zamanmış demek ki
loliss , B BaslarsanBitirirsin dışında iş arayan arkadaşlarım var mı bilmiyorum ama Allahım tüüm araqyanları hayırlısıyla güzel işlere kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?