- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.481
ben isteri valla gel,Kasim ayini da ben aliyim mii
selam kızlar. kaçgündür gelemedim. nasılsınız
kitaplığıma bi göz attım acaba hangi yayınlar var diye; arkadya, pegasus, epsilon hiç yokKızlar En çok Hangi yayınevinin kitaplarını seviyorsunuz?
Ben ARKADYA ,PEGASUS ve EPSİLON yayınları kitaplarını seviyorum hem içeriği hem kapak tasarımı çook hoşuma gidiyor
ben de onaylıyorum kasım ayına eklenmesiniben isteri valla gel,soslusarma da ister onun adına da kabul ediyorum
kızlar siz ne dersiniz?
ben de iyiyim canım, sen nasılsın nerelerdeydin bakıyım
kitaplığıma bi göz attım acaba hangi yayınlar var diye; arkadya, pegasus, epsilon hiç yok
can, yky, timaş, nesil,kapı çoğunlukta, iş bankası var 8-10 tane de
Can'ın beyaz kapaklarını çok seviyordum ben şimdi renklendirdi ya pek hoş gelmiyor artık ama çevirilerde özellikle çok başarılı bulduğum için yine de öncelik ondadır benim için...
Ben iyim canım sen nasılsın :)
ben isteri valla gel,soslusarma
Kızlar En çok Hangi yayınevinin kitaplarını seviyorsunuz?
Ben ARKADYA ,PEGASUS ve EPSİLON yayınları kitaplarını seviyorum hem içeriği hem kapak tasarımı çook hoşuma gidiyor
ne yapıyorsunuz
kitaplar yollanmaya başlanınca hareketlenir buralar diye düşünüyorum
oy canım çok üzüldümKızlar günümüzden ayrılmak durumundayım. Sizi yarı yolda bırakmış gibi oluyorum ama mecburum biraz. İşten çıkartılıyorum. Önümde nasıl bir süreç var bilmiyorum.
Beni anlayacağınızı umuyorum.Değil bir ay 10 günlük bir işsizlik durumum bile şu an beni tepe taklak edecek.
Anlayışınıza sığınıyorum kısacası
ben isteri valla gel,soslusarma da ister onun adına da kabul ediyorum
kızlar siz ne dersiniz?
ben de iyiyim canım, sen nasılsın nerelerdeydin bakıyım
kitaplığıma bi göz attım acaba hangi yayınlar var diye; arkadya, pegasus, epsilon hiç yok
can, yky, timaş, nesil,kapı çoğunlukta, iş bankası var 8-10 tane de
Can'ın beyaz kapaklarını çok seviyordum ben şimdi renklendirdi ya pek hoş gelmiyor artık ama çevirilerde özellikle çok başarılı bulduğum için yine de öncelik ondadır benim için...
ben de onaylıyorum kasım ayına eklenmesini@kitap_asigi
Bende onaylıyorum çok istedin kıyamam ben sana yaaa @kitap_asigi
çok şükür diyelimkitap aşığının katılmasını bende istiyorum :)
ptesi salı izin aldımcanım sıkıldı ama çalışmak bana göre
hiç dikkat etmemişimeve dönünce bakayım bi kitaplarıma
bu arada ben de onaylıyorum @kitap_asigi arkadaşımızın aramıza gelmesini
Katıldın canım, yarin Atalante ekler seni kasım ayina inşallah :) hadi hayırlı olsunCok tesekkur ederimm kizlar
Katildim mi ben simdi
Bana çok teşekkür etmen gerekiyoCok tesekkur ederimm kizlar
Katildim mi ben simdi
@kitap_asigi yeni mesaj oluşturup ekledim seni canım@kitap_asigi canım bu ayki arkadaşa da kitapları yollayacaksan eğer vikitapı incelemeye başla hemen_meLinDa_ seni yarın burdaki mesajlaşma grubumuza da alır, kararını verir 20sinden sonra gönderirsin hemen
evet daha şimdiden sabırsızlanıyorum valla, hemen gelsin benim günümbenim siparişlerim bugün verildi kargoya, yarın bizim eve gider ama ben evde yokumcuma günü kargo firmasından alırım, pazartesi de gönderirim sanırım minervaya seninkine de geri sayım başladı özge, heyecan var mı heyecan
sonn 3 günnn :)) kızlar havalar ısındı iş gezme ev işi derken pestil çıkma modunu. günlerdir kitap alamadım elime inşallah geçici bi süredir.
Katıldın canım, yarin Atalante ekler seni kasım ayina inşallah :) hadi hayırlı olsun
Bana çok teşekkür etmen gerekiyo
Şaka bi yana çok istiyordun güzel oldu. Yerim boş kalmadıgı içinde mutlu oldum
@kitap_asigi canım bu ayki arkadaşa da kitapları yollayacaksan eğer vikitapı incelemeye başla hemen_meLinDa_ seni yarın burdaki mesajlaşma grubumuza da alır, kararını verir 20sinden sonra gönderirsin hemen
Kitap aşığı hoşgeldin:)
Sabreden derviş muradına erermiş diyorum:) ne çok istedin keşke başka şey isteseymissin olcakmis bak:)
@kitap_asigi yeni mesaj oluşturup ekledim seni canım
çok sevindim canım :)Tesekkur ederim canim sagol
Simurgcum ya boyle bi durum sonucu gelmeyi hic istemezdim canim
Tamam inceliyorum hemen
Hosbuldum tesekkur ederimederim :)
Tamam canim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?