- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.281
yaaaaaSkosnob cuğumun hediyesi de geldiii hem de içinde çok hoş bir sürprizle birliktee
ne kadar şanslı bir insanım ben yaaa
mis gibi kokluyorum vallaCanımmm çok sevindim beğenmene
Güle güle kokla güle güle oku:)
Ayyy çok güzelll
xyzt-5544 cım çok güzel oldu son haliyle toplu da gördük. O kadar keyif aldım ki asıl ben teşekkür ederim. Çok güzel bir ay geçirdim. Güzel günlerde oku ve hep keyifle hatırla bizi. Öpüyorum çokça.
aaaaa bu kitabı çok duydum ya iyi okumalar diliyorumtoplu fotoğraftan önceeeSkosnob cuğumun hediyesini koyuyorum hemen buraya
Eki Görüntüle 1760245
Eki Görüntüle 1760246
tatlı mı tatlı kokan güzel hediyesi için ve düşünceli paketlemesi ve özeni için çok teşekkür ediyorum Skosnobcuğum
hepiniz bu bekleme süreçlerini en az benim kadar keyifli ve mutlu geçirirsiniz inşallah. hepinize çoookkkk teşekkür ediyorum
aaaaa bu kitabı çok duydum ya iyi okumalar diliyorum
banada alabilirsiniz kızlar çok merak ediyorum:)
tesekkür ederiz komşu arada sizede göz gezdiriyorum:)Ayyyy ne kadar guzel kitaplar geldi cesminazcim ya.
Gule gule oku valla herkesin fikri cok hos olmus. Cok tatlisiniz topikcee
@__ATALANTE canim nasil buluyorsun boyle fikirleri bayildim.Etkinliginiz hayirli olsun.yeni gordum ben.Baktim butun arkadaslari taniyorum bi selam vereyim dedim.Hepinizi opuyorum bol kitapli gunler.
Bekleriz komsu bize de yazintesekkür ederiz komşu arada sizede göz gezdiriyorum:)
18 kitap mı olduu :))mis gibi kokluyorum vallaeline yüreğine sağlık canım
çok geçmiş olsun canımmMerhaba hanımlar nasılsınız :)
Ben hastayım hala tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum. Cesminazcım kitapların gelmiş ne güzell :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?