- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.741
babilde tüm alışverişler sorunsuz olmuştu bugüne kadar, yurtiçi kargo dışında alternatifi de var diye onu seçtim ama hala hazırlanmadı. kusura bakma kuzum söz telaşına geldi ondan bu hafta verebildim ancak siparişi.Günaydın. Canım sorun değil boşver. Siparişi verdinse gelir elbet senden kaynaklanan bir şey değil sonuçta
sorun değilbabilde tüm alışverişler sorunsuz olmuştu bugüne kadar, yurtiçi kargo dışında alternatifi de var diye onu seçtim ama hala hazırlanmadı. kusura bakma kuzum söz telaşına geldi ondan bu hafta verebildim ancak siparişi.
sorun değilkitapyurdu da sana yanlış sipariş yollamıştı ne çabuk unuttun ben babilden pazar günü sipariş verdim, dün yola çıkmış bile
Etme boşver diğer türlü daha çok beklerimaman kitap sitelerinin hepsi kafasına göre takılıyor yaagidip direk D&Rdan falan alsak da fiyat farkı çok oluyor bu sefer
babilde şimdiye kadar benimde öyle olduydu, 1 gün bile ancak beklemişimdir hemen yolluyorlardı kitabı. şimdi acele ediyorum ya hala hazırlanıyor kitapyarına kadar süreleri var, yoksa iptal etmek zorundayım
Etme boşver diğer türlü daha çok beklerim
Merhaba kızlar nasılsınız? Hangi kitapları okuyorsunuz? Ben iki yeşil susamurunu okumaya devam ediyorum beğendim
ben ortaokulda okumuştum onu. yeniden okusam fena olmaz aslındaben bu sabah Cengiz Aytmatov'un Cemile-Sultanmurat kitabına başladım. beğeneceğimi umuyorum
ben ortaokulda okumuştum onu. yeniden okusam fena olmaz aslındatabii okuyacağım 7493002 tane kitaptan sonra
keşke bugün bana minik tatlı sevimli paketçikler gelse
cemile ahh cemileben
bu sabah Cengiz Aytmatov'un Cemile-Sultanmurat kitabına başladım. beğeneceğimi umuyorum
cemile ahh cemileumarım beğenirsin
güne başlarken 20tl ye tamamlamam gerekn her siparişin yanına bu kitabı alırım diye planlamıştım, senden başkasına nasip olmadı
ben ders çalışıyorumselam kızlar
eskiden buraların hepsi dudtluktuneredesiniz heyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?