- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.521
Yazık ama soslunun hiç kitabı kalmamış, kitapsızlıktan bayılma atakları başlarsa nolcak. Kavuşsun yavrucak kitaplarına dimi
alsın canım idareten bikaç kitap, bişey olmaz ona
Dün kütüphaneden aldım üç tane
biterse yine alırımsindire sindire oku 10 günde
Renk vermeseneDün kütüphaneden aldım üç tane
biterse yine alırımayın son 3 günü yokum zaten. o zamana kadar geldi gelmedi siz çatlarsınız meraktan
benim için fark etmezRenk vermesenekitaplarına kavuş çabucak diye çabalıyorum
ben kitapyurdunu bıraktım artık. kaç sipariş iptal ettim sonra da kestim. uğraşamayacağım orasıyla daha fazlaumarım kitapyurdu bu sefer yıllarca bekletmez kitapları
ben kitapyurdunu bıraktım artık. kaç sipariş iptal ettim sonra da kestim. uğraşamayacağım orasıyla daha fazla
babilden alıyorum mng ile geliyor hep. yurtiçini geç getiriyor diye istememiştim isterseniz yollaybilirsinizdiğer firmalar genelde yurtiçi kargoyla getiriyor, sen de onu istemedin ya mecburen kitapyurdu olacak gibi duruyor
babilden alıyorum mng ile geliyor hep. yurtiçini geç getiriyor diye istememiştim isterseniz yollaybilirsiniz
@__ATALANTE diğer konuya uğramıyorsun sebep
Bir sebebi yok canım eğer sıkıntı oluyorsa çıkartın beni. Arada uğruyorum zaten. Şu sıralarda KK ya girdiğimde bir buraya birde hamilelik topiğine bakıyorum. Vakit buldukçada oraya selam veriyorum.
bana kalsa çokta önemli değilama konunun kuralı o
dediğim gibi benim şahsı fikrim değilTamam canım ben kuralları pek seven biri değilim. Özgür irademle , canım istediğinde gelip konuşmak isterim. Böyle "illa 2 güne bir geliceksin yoksa konu dışı edilirsin" tarzında bir kurala uyamam benHele hele konu kitapsa herkes özgür olmalı Çizin o konuda ismimi
Anladım canım ben sözlerimi sana değil topik kurallarına söyledimdediğim gibi benim şahsı fikrim değilo halde yolun açık kitabın bol olsun
1q84 olayı bitmeyeydi iyiydivay bee 4 ay olmuş biz başlayalı
1q84 olayı bitmeyeydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?