- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.381
ayy kalın olmaz mı , gözüm korktu. Ben daha önce okudum yine okumak isterim ama. Bakalım kızlar ne dicekk
canım ben bir liste hazırlıyorum şu anda zaten. hazır olunca paylaşırım kitapları oylarız. oy çokluğuna göre her aya bir kitap yerleştiririz
okumuş olanlar için de alternatif bir kitap belirleriz duruma göre.
ben zaten okuyacağım da sizleri de kandırırım belki dediydim
oylama yapalım tabi o daha mantıklı da 11 kişiyiz, hatta @_Simurg_ u da sayarsak 12 kişiyiz, herkes ayrı kitap isterse çıkamayız işin içinden
Aynen...canım ben bir liste hazırlıyorum şu anda zaten. hazır olunca paylaşırım kitapları oylarız. oy çokluğuna göre her aya bir kitap yerleştiririz
okumuş olanlar için de alternatif bir kitap belirleriz duruma göre.
Türk de olsun yabancı da olsun canım,benceTürk yazar da olsun mu sırf yabancı mı yapalım?
gizli oy açık sayım şeklinde olsun
Türk yazar da olsun mu sırf yabancı mı yapalım?
Kürk Mantolu Madonna- Dünya klasiklerine girmiş. :) Aslında bununla başlanğıç yapabiliriz
Aynen...
Bi de herkes katılmak zorunda değil, benim öbür ay sınavım var, bu ara o yüzden de az okuyorum zaten... istediğimiz ay katılıp istediğimiz ay katılmayız, zorunluluk olmax
ikisinden de olsun. bana herşey uyarTürk yazar da olsun mu sırf yabancı mı yapalım?
Kürk Mantolu Madonna- Dünya klasiklerine girmiş. :) Aslında bununla başlanğıç yapabiliriz
bunu aramızda okumayan yoktur kanımca
nutukla, kürk mantolu madonna sıkıştırmasını da mikemmel oldu. biri kaç sayfa biri 51481452 sayfaolur olur, daha yeni okudum ben bu kitabı, siz bunu okurken ben araya bi Nutuk sıkıştırırm
nutukla, kürk mantolu madonna sıkıştırmasını da mikemmel oldu. biri kaç sayfa biri 51481452 sayfa
evet önerisi olanlardan alayım listeyi paylaşacağım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?