- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.281
Ben daha göndermedim:) Bi tek ben kalmış olabilirim:)
Evet ben yokmuşum msjlarda
Bizim şirketin yurtiçi kargoyla anlaşması var.Neredeyse bedavaya gönderiyorum kargoları.Bir de yerimden kalkıp teslim edip oturduğumdan yılbaşı çekilişinden beri hep onu kullanıyorum.Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.Şubelerle çok alakalı böyle şeyler.Hangisiyle sıkıntı olmuyorsa sana onunla göndereyim
@kitap_asigi hiç uğramaz oldu sanki
Yoksa yoksa biz bir heves miydik sadece
Bir mendil gibi kullanılmış hissediyorum kendimi
günaydınlar
son hediyem de gelsin toplu foto atıcam
545454 tane kitabım oldu
Geçmiş olsunYaa ask olsunn.
Hastayim da ben bu aralar. Gelemiyorum kusuruma bakmayin nolur.
Yazmasam da takip ediyordum bikac gun oncesine kadar ama gelemedim hastalik dolayisiyla.
Seviyorum sizleri
Cok guzel kitaplarin oldu canim hepsini keyifle kitapligina yerlestirir sonra d a keyifle okursun insallah
geçmiş olsun canımYaa ask olsunn.
Yazmasam da takip ediyordum bikac gun oncesine kadar ama gelemedim hastalik dolayisiyla.
Seviyorum sizleri
Cok guzel kitaplarin oldu canim hepsini keyifle kitapligina yerlestirir sonra d a keyifle okursun insallah
geçmiş olsun :)Yaa ask olsunn.
Seviyorum sizleri
Hayırlı cumalargünaydın, hayırlı cumalar mini mini bilgeler
bak ona hep bende bakacağım diyordum unutuyorum. şimdi aklımdayken bakayım hemen.bende kitap ağacı etkinliğine baktım. günlerim uyarsa nisan ayında katılmayı düşüyorum
çeşminin gününden sonra hiçbir şey görmedik valla
20 marttaymış geçmişbak ona hep bende bakacağım diyordum unutuyorum. şimdi aklımdayken bakayım hemen.
20 marttaymış geçmişbidahaki ay artık
yok hayır sizin orası 20 martta olmuş en son. ormanparkta saat 2de olmuşbizim burda en son kasımda olmuş galiba, her ay olmuyormuş
yok hayır sizin orası 20 martta olmuş en son. ormanparkta saat 2de olmuş
nerden baktın kız ben neden göremedim
benim baktığım yerde en son kasım ayında yapılmış görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?