- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.101
sanmameee başka sipariş veren yok mu benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmameee başka sipariş veren yok mu benim için
eee başka sipariş veren yok mu benim için
kısmetin buymuş demek kiyalnız ilk olmak çok da iyi değilmiş yaa seneden fazla yeniden bekleyeceğim o heyecanı yaşamak için
ilk ne güzel eylül çıkmıştı, düğün olacak diye değiştirdim. annemlere hacılık çıkınca düğün de kasım ayına sarktı, boşuna mis gibi eylül ayından olmuş oldum
kısmetin buymuş demek ki
benimde doğum günüme denk geliyor. 24ünde doğum günüm. tam denk gelir gönderimle
yok siz 20sinde gönderince 24dü gibi elimde olur zatenseninki doğum gününe gelebilir bak ona göre ayarlayabiliriz fazladan 4 gün bekletiriz seni
yok siz 20sinde gönderince 24dü gibi elimde olur zaten
kısmet napalım. bende özlüyorum çok adapazarınıahh bee gitmeyeydin buralardan iyiydi elimle verirdim sana kitaplarını
12 Haziranda benim doğum günüm kızlar hemde gün bende ohh ohho
Sen temmuzda kalsaydın elden veririm diye düşünüyordum ama hem sen hazirana kaydın hem temmuz sonu sınav olduğu için erteledik memlekete gitmeyi12 Haziranda benim doğum günüm kızlar hemde gün bende ohh ohho
sana çok önemli bir kıyak yapıp kitapları tam ayın 20sinde elinde olacak şekilde göndereceğim anlaştık mı
Sen temmuzda kalsaydın elden veririm diye düşünüyordum ama hem sen hazirana kaydın hem temmuz sonu sınav olduğu için erteledik memlekete gitmeyi
Günaydın..
__giz__ ank daydın sende değil mi, iyi misin?
Başka ank da olan var mıydı hatırlamıyorum ama umarım herkes iyidir. Cok canlar yandı yine.. Dencek söz yok
Kızlar nasılsınızzz :)
Selam bilgeler. kargolar ne alemde
bende yardın vermeyi düşünüyorum. yada perşembe.annem gönderecek benim kargoyu, cumaya kadar gönder, pazartesi kızın elinde olsun dedim ama bakalım