- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.041
ince memed okumayan varmı
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki ben, yaşar kemal aşkım memed'le başladıince memed okumayan varmı
bende 1 bitirdim şimdi. keşke diğerleri de olsa okusam .. kuzenimin hediyesiydi :)
bende 1 bitirdim şimdi. keşke diğerleri de olsa okusam .. kuzenimin hediyesiydi :)
bakalım uzun süredir kitap almaya çalışıyorum. arada bir iki tane kaçıyor tabi ki almazsam beklerimbekle biz alalım diyeceğim de senin de gün ekimdeymiş kuzum ya
bakalım uzun süredir kitap almaya çalışıyorum. arada bir iki tane kaçıyor tabi ki almazsam beklerim
ben adapazarından taşınınca bütün eşyam kitaptı.. o yüzden artık almıyorum..benim okumadığım en az 20 tane kitabım var her ay kitap alırken gün için kargo parasını bedavaya getirmek için gidip yine kitap alıyorum hoş olmuyor öyle tutmam lazım kendini bu kitaplar bitmeden almamalıyım
2 Biraz daha durağan 1 e göre ama yine o da çok güzelbende 1 bitirdim şimdi. keşke diğerleri de olsa okusam .. kuzenimin hediyesiydi :)
ben adapazarından taşınınca bütün eşyam kitaptı.. o yüzden artık almıyorum..
o yüzden yerim yurdum belli olana kadar elimde olanları bitireyim almayayım diyorum
doğru düşünmüşsün kuzum. elinde okunmadık kitap da varsa bide önce onları bitirmek en mantıklısı.
ben de çeyiz olarak bir araba kitap götürecem sanırım, şimdiden kitaplığımın hayallerini kuruyorum
Bende kütüphane oluşturmaya başladım ama daha çoookk ekmek yemem lazım
benim şimdilik yaklaşık 80 cmlik rafı olan kitaplığımda 1.5 raf oldular evlenince hepsini götürsem mi yoksa en çok sevdiklerimi ve hediye olanları götürüp gerisini bıraksam mı diye derin düşüncelerdeyim
Ben yarısını hediye ettim ve çook pişmanım
özel sektörde de iş bulmak kolay değil ki işte insan sinir oluyor. ben kaç sene sonra ancak adam akıllı bir iş bulabildim. bizim bide merkezi atamalarda sağolsunlar 2-3 kişi alıyorlar, tadımlık aman neyse ya,şuan işim var şükür, devlette de herkes çalışmak zorunda değil
senin meslek neydi canım? çalışıyor musun kpssye?
.güzel mi o kitap ya akıcı mıı
İşletme meZunuyum ben. Bizde alım oluyor ama mezun çok ve puanlar çok yüksek. İte kaka çalışıyorum diyelim :)
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin :)işletme alımları cidden çok ama tahmin edebiliyorum puanların yüksek olduğunu. kolaylıklar dilerim canım sana, dilediğin gibi olur inşallah herşey
bırakırsam evde bırakırım ama annem de onları bir süre sonra koliler ve kaldırır diye tahmin ediyorum. götürsem de şimdiden 2 raf dolu sayılır e daha da almaya devam edeceğim sonu yok ki bunun.
ben ödünç verdiklerimi bile bakıyorum karşı taraf okumuyor geri istiyorum valla
müthiş gözüküyor yaa kesinlikle bende istiyorum bundan