Kitap Günü Etkinliği - Hediyeleri

Bu guzel hediyeler kimin bilmiyorum ama kitaplara bayildim hele cavdar tarlasi son zamanlarda en ckk merak ettigim kitapti....

Ben soslu ve lolis diye bir tahminde bulunuyorum...
Kitap okuma grubundanım ve bu paylaşımlar çok hoşuma gitti
Saka kuşu ve yitip kalpler istasyonunu çok merakı diyorum bende yeni çıkan kitaplardan iyi okumalar
Bende bu gruba dahil olmak istiyorum ama geç kaldım sanırım

O kitplarin tanitim icin olan minik dergicik gibi olan numunesini gondermisler soyle bi baktim yitik kalpler istasyonu baya iyi gibi duruyo seneye umarim tekrar olur...

Biraz gec oldu ama asmucugumun hediyeleri

Aslinda cok tatli bi paketi vardi fotosunu cekmeden once masaya biraktim 5 dk.mutfaga gittim geldim paket oglum tarafindan hunharca acilmisti
Watsapta dabvardi aslinda telefonumun tamirde su an onun icin yok malesef elimde....
Kusura bakma asmucum lutfen
Kucuk prensi cok okumak osyitodum hala nasip olmamisti hakan gunday henuz hic.okumadigim yazarlardan secimlerini cok begendim :)
Emegiene saglik cok.tesekur ederim
Bide uzun yillardir kullandigim bi anahtarligim vardi ve.iki.gun once kirildi yani bu hediyen bu kadar.denk gelebidlirdi.diyorum umarim uzun yillar.kullanirim :) cok saol

Eklentiler

• 20160527_110513.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 71
Ve az once.sosludan bir.paket geldi
Cok.tesekkur ederim kitaplari cok begendim cok guzeller keyifle okuycam
Amaaaa bisi itiraf edim kitaplardan cok ayiraci begendim.cooook tatli ya... Uzun bi sure.kullanmaya.kiyamiycam sanirim :)))

Eklentiler

• 20160527_110232.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 96
  • 20160527_110322.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…