eveeet yepyeni bebeklerimi paylaşıyorum
minerva1988 ile @kitap_asigi na çoooook teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1800456 Eki Görüntüle 1800458
evetttSkosnob çuğumun hediyelerini de ekleyerek mart ayı gün faslını kapatıyorum
çok teşekkür ederim kitaplar da tatlı hediyen de çok güzel canım
Eki Görüntüle 1804339 Eki Görüntüle 1804340
Bunlar da güzel kitaplarımın toplu hali
tam tamına 20 kitap
Eki Görüntüle 1804341 Eki Görüntüle 1804342
Çok çok daha fazlasına layıksın canım benim, okudukça bizi hatırlaEki Görüntüle 1818111 Eki Görüntüle 1818110
İkinci partiloliss ve _meLinDa_ hemşirelerimden Kocaman bir kutu geldi ne yapmış bu kızlar dedim
Çooook güzeller kızlar bayıldım bayıldım. Kesenize bereket
Güle güle kullan keyifli okumalar:)Eki Görüntüle 1820789 Eki Görüntüle 1820793 Eki Görüntüle 1820789 Tam bugün hiç paket gelmedi demiştim kikalinkaselin ciğimden bu paket geldi çok güzeller canım bayıldım. Kesene bereket
masumiyet müzesi benim kuzum diğerleri kitapaşoğının :) iyi okmalar kuzumEki Görüntüle 1824253
Bunlar ben yokken gelen isimsiz ponçiklerim@kitap_asigi ve minerva1988 ya ait olduğunu düşündüm. Sizin mi kızlar?
Çok beğendim hepsini teşekkür ederim. Kesenize bereket
çok beğendim kuzucum çok teşekkür ederim. Orhan Pamuk merak ediyordum ne zamandır ama alıp okuyamamıştım bir türlü. çok iyi oldu benim içinmasumiyet müzesi benim kuzum diğerleri kitapaşoğının :) iyi okmalar kuzum
çok sveindm beğenmene :)) keyfilice okuçok beğendim kuzucum çok teşekkür ederim. Orhan Pamuk merak ediyordum ne zamandır ama alıp okuyamamıştım bir türlü. çok iyi oldu benim için