- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
-
- Konu Sahibi Moon Light
Hakkında hayırlısı canım başka bir iş mi buldun?
Aaa hayırlısı olsun. :/ Yeni bir işe mi geçeceksin? Yoksa ufuk belli değil mi şimdilik?
Ruh halini çok iyi anlıyorum. İnş önüne bambaşka güzel bir kapı açılır bir an önce . Yeni işinde mutlu olursun canım.Şu an çalıştığım yerde ciddi sorun yaşıyorum birkaç aydır, ufuk belli değil sadece tamamen işsiz kalmamak için geçici bir iş ayarlamaya çalışıyorum. ufuk belli değil yani...
Canım inşallah daha iyi bir iş bulursunŞu an çalıştığım yerde ciddi sorun yaşıyorum birkaç aydır, ufuk belli değil sadece tamamen işsiz kalmamak için geçici bir iş ayarlamaya çalışıyorum. ufuk belli değil yani...
Ruh halini çok iyi anlıyorum. İnş önüne bambaşka güzel bir kapı açılır bir an önce . Yeni işinde mutlu olursun canım.
Canım inşallah daha iyi bir iş bulursun
Melike, Alix kitaplarınızın siparişini verdim temin oldu bugün kargoya verilir sanırım. Hatta kendi siparişimde var.
Şimdi kitap yurdu bi cinslik yapıp 3 siparişi birbirine karıştırır mı diye tereddüt etmiyor değilim
Keyifle oku Tatlım. Memnun olmana çok sevindim. Ben çok severek okumuştum ara ara hala okurum. Listende görünce hemen almak istedim.çook teşekkür ederim. şimdi geldi cicilerim, kesene bereket BAYILDIM! Hamleti özellikle almak istiyordum ama bir türlü fırsat bulamamıştım. ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
Canım güle güle oku beğenmene çok sevindim özellikle beş sevim apartmanını okuyunca yorumunu bekliyorum2 tane paketim geldi bugün :))
Çok da iyi geldi, hangisini Kim aldı bilmiyorum ama dördünü de çok beğendim çok güzeller bayıldım :))
Kesenize bereket, çok teşekkür ederim
Tekrar teşekkür ederim :) Beş Sevim Apartmanını uzun zamandır merak ediyordum, okuduğumda muhakkak yorumumu yaparım :)Canım güle güle oku beğenmene çok sevindim özellikle beş sevim apartmanını okuyunca yorumunu bekliyorum
Keyifle oku Tatlım bende sayenizde öğrendim Beş Sevim Apt nı çok merak ediyorum. Kesene bereket Melike2 tane paketim geldi bugün :))
Çok da iyi geldi, hangisini Kim aldı bilmiyorum ama dördünü de çok beğendim çok güzeller bayıldım :))
Kesenize bereket, çok teşekkür ederim
tamam tatlım ayarlayalım birlikte okuyalım ikisini de birlikte okumak eğlenceli oluyor.Keyifle oku tatlım. Mutlu olmana çok sevindim. Kendime de aldım. Algernon çiçeklerini çok merak ediyordum okuyacağın zaman beraber okuyalım. Hatta kafesi de onu da aldım
Her iki kitapta elimde mevcut. Pazartesiden itibaren ne zaman dersen başlarız günü ve hangi kitap olacağını sen seçtamam tatlım ayarlayalım birlikte okuyalım ikisini de birlikte okumak eğlenceli oluyor.
Canım benim şimdi okuduğum kitap biraz uzun gibi bitmesine yakın yine konuşur uygun zamanı belirleriz :)Her iki kitapta elimde mevcut. Pazartesiden itibaren ne zaman dersen başlarız günü ve hangi kitap olacağını sen seç
TamamdırCanım benim şimdi okuduğum kitap biraz uzun gibi bitmesine yakın yine konuşur uygun zamanı belirleriz :)
Ben gonderdim umarim begenirsin. Listelere cok bakamadigim icin kendi sevdiklerimden gonderiyorum. Bu bir sorun degildir insallahKızlar bu kitaplar geldi az önce ama hiçbiri listemde yok kimden geldiğini de bilmiyorum acaba yanlışlıkla mı geldi kendi siparisinizle mi karıştı
değişim talep edeceğim sanırım firmadan, teşekkür ederim, kesene bereket.Ben gonderdim umarim begenirsin. Listelere cok bakamadigim icin kendi sevdiklerimden gonderiyorum. Bu bir sorun degildir insallah