- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi Moon Light
-
merak et bakalım, yaşasın kötülükAy çok heyecanlıyım ben şimdi ama.
Böyle söylüyosun daha da meraklanıyorum. Acaba ne diye?
Vakit geçer mi ki kitabım bana ulaşana kadar
Beklemeninde keyfi başka..merak et bakalım, yaşasın kötülük
şaka bi yana siparişimi cuma verdim ama hala tedarik sürecinde diyor, yani bende bilemiyorum henüz ne zaman gelir
Canım çok sevindim beğenmene, ben her birini severek okumuştum listende gördüğüm an karar verdim :) umarım beğenirsin :) keyifli okumalar şimdiden :)Taaaa taaaaam.
Eki Görüntüle 1767311
kitapkokusu . Canim cok tesekkur ederim kesene bereke. Guzel yuregine saglik. Col merak ettigim kitaplardi. 3 ude birbirinde. Harika. Nasil mutlu oldum tarif edemem. Cook tesekkur ederim tekrar.
Iyi ki 2. Gun grubunu kurmusuz.
Sevindim canımBeğenilmeyecek gibi mi baksana
Hele Siddhartha yı bu ay sonunda kesin alacaktım. Anla görünce nasıl mutlu oldum.
Tekrar kesene bereket.
Taaaa taaaaam.
Eki Görüntüle 1767311
kitapkokusu . Canim cok tesekkur ederim kesene bereke. Guzel yuregine saglik. Col merak ettigim kitaplardi. 3 ude birbirinde. Harika. Nasil mutlu oldum tarif edemem. Cook tesekkur ederim tekrar.
Iyi ki 2. Gun grubunu kurmusuz.
kitap kokusu bende kitaplaarını çok beğendim çok güzelCanım çok sevindim beğenmene, ben her birini severek okumuştum listende gördüğüm an karar verdim :) umarım beğenirsin :) keyifli okumalar şimdiden :)
Neeee o zaman yarın kargoya verılır carsamba elımde olcak.B BaslarsanBitirirsin senin kargo sevk için hazırlanıyormuş ya çok sevindim en kısa zamanda elinde olacak bekle inşallah kazasız belasız gelir sana
valla umut vadetmiyodu bana temin süresi 4 gündü şaşırttı beni kitap yurdu erken temin etti şanslısınNeeee o zaman yarın kargoya verılır carsamba elımde olcak.
ay kitap yurdunu talan edip temin günü 4 gün olan kitapları mı arasam acabavalla umut vadetmiyodu bana temin süresi 4 gündü şaşırttı beni kitap yurdu erken temin etti şanslısıninşallah beğenirsin
ay kitap yurdunu talan edip temin günü 4 gün olan kitapları mı arasam acaba
Çok merak ediyorum.
deadline ne yaptın sen yaBunlar sölenir mi? birden çok denir mi hiç . Şimdi ben nasıl durayım yerimde
Ay bu hafta harika bi hafta.en azından çabuk gelecek merakın artsın ayrıca kızalrda çok güzel şeyler aldılar meraktan ölme de benden sana sır kimseye söyleme sana söylediğimi
ya bencede bir sürü yeni yeni kitaplar çok şanslısın bence ilk sana geliyorAy bu hafta harika bi hafta.
Elbette toplu resim olmadan olur mu ? ayın hazinesiya bencede bir sürü yeni yeni kitaplar çok şanslısın bence ilk sana geliyorhepsi gelince üstüste toplu resim beklerim kendi adıma ya ben senden çok heyecanlandım
Elbette toplu resim olmadan olur mu ? ayın hazinesi
Hepimiz sanslıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?