Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ne oldu günümüz bundanda mı sıkıldınız niye başladığımız işin devamı gelmiyor madem devam etmicektiniz niye hevesli olarak varız dediniz ne oldu kıslarr hadi yaaa
Pegasusum Nasil Yaaa, Yazdik Ya şekerim. Aşk Olsun. Baba Ve Piç önerildi Elif şafağin. Kitabi Okuyanlar Varsa Onlar Bu Ay Serbest Olacaklar. Okumayanlar Baba Ve Piçi Yani Bitirecek Ve Tartişacağiz.
Tamam pegacım haklısın yazmalıydım aslında oraya. Hemen yazıyorum. Theritacım canın sağolsun hayatım. Umarım sınavın mükemmel geçer, emeklerin boşa gitmez. Sınavdan sonra bekliyoruz. Biz burada olacağız. De mi pegacım? :))
Tamam pegacım haklısın yazmalıydım aslında oraya. Hemen yazıyorum. Theritacım canın sağolsun hayatım. Umarım sınavın mükemmel geçer, emeklerin boşa gitmez. Sınavdan sonra bekliyoruz. Biz burada olacağız. De mi pegacım? :))
ben burdayım canım şu an baba ve piçi okuyorum okumayı hiç aklımdan geçirmediğim bir kitap belki başka kitapların önceliği olabilirdi ama bakın gün sayesinde düşünmediğim bir kitabi okuyorum
sitede henüz yeni olduğum için böyle bir konudan haberim yok . ama sanırım bu ay baba ve piç okunuyor.ben daha önce okudum ama başka bi kitap önerilir ve konusu hakkında yorumlar olursa memnuniyetle katılırım...