- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Melinda vikitap sitesi süpermiş ya tşkler
canım ben de ilk kez bugün üye oldum, kitap okuma topiğindeki kızlar sağolsun onlardan duydum ben de
artık düzenli olarak kullanıcam ben deee
cnm valla süpermiş ya bende hemen üye oldum ama okuduğum kitapları hatırlamakta zorluk çekiyorum o kadar çok oldular ki
Hic adilll degil ama bende katilmak isterdim(
Guzel dusunulmus birsey.
Insallah cok eglenirsiniz:)
Satin alinicak listemde merak ettigim 133 tane kitap var insallah bulabilirim hepsini istanbula gittigimde.
Istediginiz zaman cikip kitap alabilme sansina sahipsiniz cok guzel bu...
Hic adilll degil ama bende katilmak isterdim(
Guzel dusunulmus birsey.
Insallah cok eglenirsiniz:)
Satin alinicak listemde merak ettigim 133 tane kitap var insallah bulabilirim hepsini istanbula gittigimde.
Istediginiz zaman cikip kitap alabilme sansina sahipsiniz cok guzel bu...
Evet neden katılamıyorsun ki?
Ben yılbaşı çekilişine katıldım bir kere. O zaman Van'ın minik bir ilçesindeydim köy gibi. Mecburi hizmete gitmiştim.
Çekiliş yapılır yapılmaz hediyelerimi internetten sipariş verdim. Bana gelince paketler, hemen güzelce paketleyip bana çıkan kişiye yollamıştım.
ben onlara katılamamıştım kaçırdım hep kısmet bunaymış iyi oldu gördüğüm :)
hemdee kitaplarıı çokk seviyorum
çok heyecanlıı bencee
bence çekilişe katılım için son bir tarih belirleyelim. yoksa çekiliş olduğu halde katılmak isteyenler artar durur o zaman da çıkamayız işin içinden
Kesinlikle katılıyorum. Siz de bir gün belirleyin bence. Her türlü uyum sağlarım.
Ben çıkıyorum kızlar. Bu gece nöbetçiyim. Saat 17.00da iş başı
Sabah işten çıkacağım ama yarın da tüm gün seminercik var katılmam gereken. YArın akşama görüşürüz.
Bol okumalı günler kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?