• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Çekilişi, çekilişe sohbete buyurun hanımlar.

Gönderen kişiler ve hediyesi eline ulaşanlar ayrı ayrı yazılırsa eşleştirme yapılabilir galiba :)

Benimki yola çıkacak bugün.

eee ama hadi kimse fotoğraf paylaşmıyor mu?

Gönderen kişiler ve hediyesi eline ulaşanlar ayrı ayrı yazılırsa eşleştirme yapılabilir galiba :)

Benimki yola çıkacak bugün.

eee ama hadi kimse fotoğraf paylaşmıyor mu?

Gönderenlerden emin olamadım ki işte. Valla bana göndereni bulmadan resim paylaşmam banane :D

Canım kötü bişeyin yoktur umarım :26:

Bende şimdi sipariş verdim 5 gün diyo teslimat süresi haftasonuna kadar anca ulaşır herhalde.

Onlar üşenir ki hediye almaya göndermeye falan :D yada karşılarına çıkan ilk 3 kitabı alıp gönderirler :27:

:1::1:
aynen valla

Foto istiyoruz cok heyecanliiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatos soylesin sana iste.. o herkesi biliyor :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ee cnm gönderen kişi netten direk mi göndermiş keşke not kısmına ad soyad yazsaymış ben yerinde olsam çatlardım valla:31:

Hiç bi kenarında köşesinde isim bulamadım canım evet netten direk göndermiş. Merak içerisindeyim bende.

Fatoş hediyeler geldi bana artık kim gönderdi söylesen? Şu an burada değilse boşuna çatlamayayım :D

Hiç bi kenarında köşesinde isim bulamadım canım evet netten direk göndermiş. Merak içerisindeyim bende.

Fatoş hediyeler geldi bana artık kim gönderdi söylesen? Şu an burada değilse boşuna çatlamayayım :D

birisi musmutlu yazıyorsa benim demişti. varmı musmutlu diye bişi :27:

burcu bi bakıma haklı ismini öğrenip benim hediyelerim şu arkadaştan geldi diye yazmak istiyodur foto topiğineeee
Fatoş hadi gel de merakımızı gider :16:

Back