- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi elenaferrante
haftaya kadar gönderiyoruz dimi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de nacizane fikrim. Kitaplar kargoya teslim edilince kargo takip numarasını hediye aldığımız kişiye gönderirsek güzel olur. Belki bir şekilde kargo eline ulaşmazsa takibi daha kolay olur :)
Çoooook heyecanlı.
ben yavaştan bakıyorum alıcam bugün
bu arada bana çıkan arkadaşım senin listenin dışına çıkmıcam ben çünkü sende olan bi kitabı almaktan çok korkuyorum :18:
listende olan kitaplardan 3 tane seçicem
yarın eline geçebilir belki hızlı gönderi falan dio
Bir de nacizane fikrim. Kitaplar kargoya teslim edilince kargo takip numarasını hediye aldığımız kişiye gönderirsek güzel olur. Belki bir şekilde kargo eline ulaşmazsa takibi daha kolay olur :)
Çoooook heyecanlı.
internetten kitap alcam sizce hangi siteler daha güvenli hangi siteden kitap alabilirimm
ben kitapyurdu ve dr den alıyorum genelde. dr ile yeni tanıştım. 3 keredir alışveriş yapıyorum. tavsiye ederim
saol canım bide ben bişey sorcam kitabı biz mi istediğimizi secip alıyoruzz
canım sen kuralları okumadınmı? ilk sayfaya bakabilirsin. hem diğer kurallarıda görmüş olursun
okudum :)) ama aldıgım kitabı ya begenemezse :18:
Bugün biraz inceleyeyim arkadaşımı bi iki güne kadar sipariş veririm.
Bu arada bana alicak kisi vikitaptaki üyeliğime bakarsa oraya daha detayli bilgiler verdim. Bide direk internetten alip bana gondermezsen kitaplara ufak notlar yazar misin hatira olsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706711
bu tanıtma sayfasında istediği kitapları zaten belirtmiş. onlardan 2 tane alırsın. 1 tanede kendi tavsiyeni koyabilirsin. Yada 3 tanesini onun listesinden eklersin.
daha yeni ögrendim tşk. ederim cok yardımcı oldunuzz
burcu seni burada görmek güzel