Kistim varmış çok korkuyorum:(

canım bebeğin gelmemesinin sebebi eşin olabilir mi...bende de kist var, adetlerim düzenli olduğundan bebiş olur dedi doktor, eşim uzakta olduğundan denemelere başlayamadık...senin de herşey normalmiş kist dışında...ve boyutları da küçük...

bugün ben de kistim olduğunu öğrendim 3.7 cmmiş 10 gün sonra doktora gidicem şuan hala hastayım ama soğan suyu içmemde bi sakınca olur mu acaba

6 tane kistim vardı sağ yumurtalığımı sarmıştı doğum kontrol hapıyla kurtuldum ayrıca adette olamıyordum çok şükür iyiyim şimdi korkma canım uygun bir tedaviyle düzelir geçmiş olsun

benimde düşükten sonra 1.9 mm hemorojik kistim oluştu doktor basit adetle atarısn falan dedi bende öğrendikten hemen sonra civanperçemi,aslan perçemi ve altın otu alıp karıştırdım 15 gündür akşamları onu içiyorum ama iki gün önce bide soğan kürünü deneyim dedim adetim bitmeye yakındı bu arada içtikten 10 dk sonra birden kan geldi o güne kadar hep bir şişkinlik hafif hafif de sancım oluyordu şimdi kendimi rahatlamış gibi hissediyorum.Soğan kürümün 3.günü ve civanperçemi karışımının 16.günü bir hafta daha ikisine de devam etmeyi düşünüyorum 1 ay sonra da ultrasona gideceğim umarım o güne kadar tamamen geçmiş olur.

kızlar slm,yaklaşık 15 gün önce bende de 2 bucuk 3 cm çapında kist görülmüştü,reglim bitince tekrar gittigimde yok oldugunu soyledı doktorum..çok sevindim..artık bebek çalışmalarına başyalabilicez:)basit kistlerden korkmayın kendılıgınden adetınızle beraber erıyıp gıdıyolar,gıtmese de ilaçla bir iki ayda geçiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…