• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistim varmış çok korkuyorum:(

cevizlikek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
352
1
46
Uşak
arkadaçlar 8aydır korunmuyorduk ve bebek gelmedi..doktor testler vb yaptı bir şey yok dedi..eşim de sorunsuz...bugün ise alttan muayene oldum doktorum pek konuşmuyor ancak soru sorarsam cevap veriyor ama kısacık cevaplar...bugün de büyük bir kist var dedi..cok cok üzüldüm..sol taraftaymış...elimdeki kağıtta3.66 5.16 cm yazıyor...çocuga engel mi dedim hayır dedi...hamileleikte müdahale edemeyiz şimdiden bi şey yapalım ddedi..adetliyken de gel bakalım dedi...acaba bu ne kisti.kısırlığa neden olur mu?bilgisi ola n yardım etsin lütfen ..çok şaşkınım adetlerim düzenliydi normaldi anlamadım..kasık ağrım da ara ara var o kadar..
ben şimdi anne olamaz mıyım?

canım kistin türünü bilmiyorum doktır bir şey söylemedi ki:14:canım cok sıkıldı cok inş.dediğin gibidir ama zaten 8aydır hamile kalamadım ki

canım geçmiş olsun.bende kistten ameliyat olacağım.ben birde bekarım senin yine çocuk doğma şansın var.mesela ameliyat olsan hemen hamile kalırsın.benim o şansımda yok...ben ne yapsam şaşırdım kaldım:14:

canım geçmiş olsun.bende kistten ameliyat olacağım.ben birde bekarım senin yine çocuk doğma şansın var.mesela ameliyat olsan hemen hamile kalırsın.benim o şansımda yok...ben ne yapsam şaşırdım kaldım:14:

valla komplikeyse kötü sanırım ...ameliyat olmak tehlikeli olur sanırım zaten korkuyorum artık elimden geleni yapıcam başa geldi madem...senin kaç cm kistin canım?bekarsın diye ameliyat farklıdır belki...

valla komplikeyse kötü sanırım ...ameliyat olmak tehlikeli olur sanırım zaten korkuyorum artık elimden geleni yapıcam başa geldi madem...senin kaç cm kistin canım?bekarsın diye ameliyat farklıdır belki...

9 cm den 4.50 cm indi küçülme oldu yani ama önemli olan temiz olması sonucun

:18:

benim kistimde komplike ve neoplazi yazıyor benimki iyi vaya kötü huylu olduğu belli değilmiş.:43:

doktor komplike ddi tel.de ben de actım netten baktım komplikeyse kötü yazıyor nette...ama tabi gerçeği doktor anlayabilir...amann nerden cıktı bilmiyorum geçmiş olsun sana da...

doktor komplike ddi tel.de ben de actım netten baktım komplikeyse kötü yazıyor nette...ama tabi gerçeği doktor anlayabilir...amann nerden cıktı bilmiyorum geçmiş olsun sana da...

tşkler canım ben dr sordum iyi veya kötü huylu kist dedi ancak patoloji sonucu belirlermiş.inş. iyi çıkar kaç gündür stres içindeyim.

tşkler canım ben dr sordum iyi veya kötü huylu kist dedi ancak patoloji sonucu belirlermiş.inş. iyi çıkar kaç gündür stres içindeyim.

inş.iyidir canım aklımıza kötü şeyler getimeyelim tabi..ben hala şotayım bugün doktora mutlu mutlu gitmiştim yumurta takibi isteyecektim güya..:14:inş.olumlu cıkar sonucun senin de..

canı soğan suyu içtim.birde adetten önce ve sonra kan böyle siyah koyu kahve rengi gibi gelmeye başladı o zaman kistimde küçülme olmuştu

soğan suyu kistimi büyüttü diyenler var arada...ben de başlasam denesem bi şey olmaz..adetten sonra mı başladın peki tarifini biliyorum ama ne zaman başlamalıyım
bi arkadas aslanpencesi civan perçemi otu için yazmış o atlatmış bunlarla

soğan suyu kistimi büyüttü diyenler var arada...ben de başlasam denesem bi şey olmaz..adetten sonra mı başladın peki tarifini biliyorum ama ne zaman başlamalıyım
bi arkadas aslanpencesi civan perçemi otu için yazmış o atlatmış bunlarla

adetten 7 gün sonra başladım.öğle yemeğinden önce 1 adet orta boy soğanı 5 dk kayynatıp ağzı kapalı bir kapta süzüp suyunu içtip aynı işlemi öğle ve akşam yemeğinden 15 dk önce içiyordum sonra yemek yiyordum.bunu 15 gün yapacaksın.

adetten 7 gün sonra başladım.öğle yemeğinden önce 1 adet orta boy soğanı 5 dk kayynatıp ağzı kapalı bir kapta süzüp suyunu içtip aynı işlemi öğle ve akşam yemeğinden 15 dk önce içiyordum sonra yemek yiyordum.bunu 15 gün yapacaksın.

adetin 7.günü başlicam 15gün yapıcam ..cok ağ ol cok soru sordum sana..inş.şifa buluruz.ameliyata gerek kalmaz...burda cok yazı okudum ameliyata hemen evet demeyin diyorlar yumurtalıklar zarar görmesin diye...birden fazla doktora gitmek lazımmış..bazı arkadaşlar öyle yazmış haklılar da..neyse canım ameliyat olursan sonucunu ya bana..cok yeşekkür tekrar:68:

adetin 7.günü başlicam 15gün yapıcam ..cok ağ ol cok soru sordum sana..inş.şifa buluruz.ameliyata gerek kalmaz...burda cok yazı okudum ameliyata hemen evet demeyin diyorlar yumurtalıklar zarar görmesin diye...birden fazla doktora gitmek lazımmış..bazı arkadaşlar öyle yazmış haklılar da..neyse canım ameliyat olursan sonucunu ya bana..cok yeşekkür tekrar:68:

evet canmı tarif böyle birde ılık iken içeceksin.doğru dr öyle diyor ben bir iki dr gittim biz yaparız dediler ama her dr güven olmuyor.

kistim zararsız cıktı ve bir haftada bayagı küçülmüş.acaba hayıt tohumu ve aslanpençesinden mi oldu soğanda yedim bir hafta..çok şkür doktor korkulacak bi şey değil bu ilaca gerek yok önümüzdeki ay adetinin 2. 3.günü gel başlayalım yumurtlamanı kolaylaştıracak ilaç falan verirrim dedi..:32::32::32:
hamile kalabilirsin dedi...Allaha şükür artık umutluyum neden olmasın olur diye düşünüyorum..bebek çalışmalarına da devam...

kistim zararsız cıktı ve bir haftada bayagı küçülmüş.acaba hayıt tohumu ve aslanpençesinden mi oldu soğanda yedim bir hafta..çok şkür doktor korkulacak bi şey değil bu ilaca gerek yok önümüzdeki ay adetinin 2. 3.günü gel başlayalım yumurtlamanı kolaylaştıracak ilaç falan verirrim dedi..:32::32::32:
hamile kalabilirsin dedi...Allaha şükür artık umutluyum neden olmasın olur diye düşünüyorum..bebek çalışmalarına da devam...

canım senin adına çok sevindim:16:şimdi kaç cm olmuş?banada bol bol dua ette bende iyileşeyim.senin adet öncesi mesela 2 veya 5 gün önceden kahverengi kan akınta şeklinde geliyormuydu?

Back