cevabn için sağol sodalemon. diğer dr lar yumurtalık kisti demişti ama bugünkü çikolata dedi:bbo: senin kistinin çapı kaçtı da lap. yaptılar??ben kistlerimden dolayı 2 yılımı kaybettim ve tedavi gördüm yani laparoskobi oldum ve şimdi hamileyim...
tabii sizin durumunuz farklı olabilir kistin ne tür bir kist olduğuda önemli...
cevabn için sağol sodalemon. diğer dr lar yumurtalık kisti demişti ama bugünkü çikolata dedi:bbo: senin kistinin çapı kaçtı da lap. yaptılar??
selm kızar bende bebiş stiyrumdr gttm 1.5 yıllk evlym bende yumurtlık kisi ardı adet olunca geldedi dr.gittim kistler yok olmuş dedi. a bu hamile kalmam için gonaphene diye bi ilaç bekliyorum şimdi baalım bebişim annese bu ay mı mrb dyecek çok istyorum kızlar.
böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum yaa...bende de vardı çikolata kisti 7 cm
hamile kaldım 15 etlık oğlum var
kist hala duruyor
ama gebelik süresince küçüldü
3 cm falandı en son
arkadaşlar,uzun süredir moralim çok bozuk.geçen yıl başka bi şikayetle gittiğim doktor sol yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde kist gördü ve laparoskopi dedi..1 yıl sonra gittiğim başka bi dr ise büyüklüğü 5 cm ama bunu ancak açık ameliyatla alabiliriz dedi. bugün gittiğim doktor ise myralon doğum kontrol hapı verdikafamçokkarıştı
ama ben bebiş istiyorumm.. sizce napayımm??ameliyat olmalı mıyımm??:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?