• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisti olup da ameliyatsız küçülen var mı?

canım baktım oraya bayada okudum ama ben ilaç kullanırken aynı zamanda soğan kürü kullanmanın bı zararı var mı onu merak ediyorum. cevabını ordada bulamadım

hayır adet düzenleyici bi hap verdi "primolut" diye

İşine karışmak gibi olmasın ama içmesen en azından diğer doktorlara gidene kadar...

ben adet olamamıştım ve doktor adet getirici ilaç verdi ve kistimi patlattı resmen pembe pemebe et parçaları gelmişti ve tam 25 gün sürdü kanamam...

İçme her şey kesinleşince iç inan yumurtalık kisti denildiğinde içim cız diye yanıyor.

soğan suyunu duydum ama ben yeşil çay bile içemeyen biriyim:43: üstelik dr ilaçta verdi bana ilaçla kullanımı zararlı olur mu

dedigim gibi okadar agrı bir kokusu yok 1 hafta herğün sabah ve akşam içtim tok karnınaa bana faydalı geldi ve kistim erimşti çok iükürr

denemelisin

ilaca başladım bile canım bi yanın doktora guvenmek istiyo naparsın. anladığım kadarıyla adet gelince atcakmı diye bakıcak ondan ilaç bitince gel dedi. gitcem amelyat derse başka yerlerde gitcem.
soğan suyunu denedim ölüyodum resmen o nasıl kokudur içemedim:43:

ilaca başladım bile canım bi yanın doktora guvenmek istiyo naparsın. anladığım kadarıyla adet gelince atcakmı diye bakıcak ondan ilaç bitince gel dedi. gitcem amelyat derse başka yerlerde gitcem.
soğan suyunu denedim ölüyodum resmen o nasıl kokudur içemedim:43:

Abartma kız o kadar kötü değil şifa niyetine içecektin onu :7:

İnş. ameliyata gerek kalmaz.

canım ben yeşil çay bile içemeyen biriyim:44: o nasıl kokudur Yarabbim içim dışıma karıştı ya

Geçmiş olsun canım bende de polikistik over vardı yumurtalıklarımda çok sayıda kist vardı soğan kürü kullandım ve hepsi yok olmuştu zamanında :8: kokusundan içemediğini yazmışsın canım ama ameliyat kesin gerekiyor derlerse son çare olarak bi dene derim ben :34: ben de içerken fena oluyordum ama sağlık için katlanıyoruz dii mi :29:

Geçmiş olsun canım bende de polikistik over vardı yumurtalıklarımda çok sayıda kist vardı soğan kürü kullandım ve hepsi yok olmuştu zamanında :8: kokusundan içemediğini yazmışsın canım ama ameliyat kesin gerekiyor derlerse son çare olarak bi dene derim ben :34: ben de içerken fena oluyordum ama sağlık için katlanıyoruz dii mi :29:

senin de kistler buyuk muydu canım. küçük kistleri yok ediyo diyolar sadece. bide ilaçta kullanıyorumya zararı olur mu acaba

5,5 cm kist çıktı bende doktora gittiğimde direk ameliyat dedi salı günü ameliyata giricem.
Alınması gerekiyor de tüp bebek için gittim amliyat olup öyle başlanacak tüp bebeğe...

İhmal etme kistini.

her doktor ayrı bişey soyluyo sanırım. kimi direk ameliyat diyo imi ilaç tedavisi. kime guveneceğiz?

Back