soğan kürü kullanan arkadaş yok mu aranızda?
http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri/228706-sogan-kurlerini-kullananlarinadeti-duzene-girenlerin-paylasim-alani.html
buraya bir bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soğan kürü kullanan arkadaş yok mu aranızda?
canım baktım oraya bayada okudum ama ben ilaç kullanırken aynı zamanda soğan kürü kullanmanın bı zararı var mı onu merak ediyorum. cevabını ordada bulamadım
hayır adet düzenleyici bi hap verdi "primolut" diye
ameliyatın nasıl oldu? açık mı kapalı mı? bide sende bekar mıydın canım bi sorun oldu mu. ben çok tırsıyorum ya
soğan suyunu duydum ama ben yeşil çay bile içemeyen biriyim üstelik dr ilaçta verdi bana ilaçla kullanımı zararlı olur mu
ilaca başladım bile canım bi yanın doktora guvenmek istiyo naparsın. anladığım kadarıyla adet gelince atcakmı diye bakıcak ondan ilaç bitince gel dedi. gitcem amelyat derse başka yerlerde gitcem.
soğan suyunu denedim ölüyodum resmen o nasıl kokudur içemedim
canım ben yeşil çay bile içemeyen biriyim:44: o nasıl kokudur Yarabbim içim dışıma karıştı ya
Geçmiş olsun canım bende de polikistik over vardı yumurtalıklarımda çok sayıda kist vardı soğan kürü kullandım ve hepsi yok olmuştu zamanında kokusundan içemediğini yazmışsın canım ama ameliyat kesin gerekiyor derlerse son çare olarak bi dene derim ben ben de içerken fena oluyordum ama sağlık için katlanıyoruz dii mi