- 13 Haziran 2011
- 12.660
- 7.700
- 448
Yeşilyurt Devlet Hastanesinde
Ama benim ameliyatımı özel hastanede yapmıştı. 2005 yılında
Tahlillerimin hepsini hastanede yaptı sadece
dr adını alabilir miyim cnm. Burdan verilmiyosa ozelden yazarsan sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşilyurt Devlet Hastanesinde
Ama benim ameliyatımı özel hastanede yapmıştı. 2005 yılında
Tahlillerimin hepsini hastanede yaptı sadece
Bekarsanız ve çocuk için aceleniz yoksa (konunun tamamını okumadım yaşınızı bilmiyorum) ameliyat için acele etmeyin. Laproskopikte olsa kist ameliyatları yumurta kalitesini düşürür. Bir kaç ay doğum kontrol hapı kullanın ve her ay reglden birkaç gün sonra kontrole gidin.
Doktorlar alalım derler, sıkıntı olmaz derler ama nelerle karşılaşıyoruz. Daha hiçbirşey denemeden sadece 15 günle karar vermeyin.
dr adını alabilir miyim cnm. Burdan verilmiyosa ozelden yazarsan sevinirim.
teşekkür ederim cnm. kesin ameliyat denirse bide ona görünürüm hatta birkaç doktorun daha fikrini alırım sanırım en zoru kararsızlık
canım evet o testleri istedi dr. Bu hafta yaptıracağım inş. ben sordum çikolata kisti mi ne diye. içi sıvı dolu gözüküyor olabilir ama kesin bişey söyleyemeyiz. kesin bişey denmesi için ameliyat gerekir dedi. şimdlik ultrason ve mr bakıldı
6,5 cm büyükmüş.
Bende bekarken ameliyat oldum masaya yattığımda 7 cmdi kistim ve Granüloza hücreli kisti (tümör) benimki içi su ile doluymuş ve 15 cm demişti doktorum normalde kapalı olacaktı ama büyük olduğu için ve yumurtamı da içine aldığı için 6 cm kesikle aldı.
Diğer yumurtalığımda da oldu ama 3,5 4 cm onlarda her adetle attım...
Bence başka doktora git ben doktor hatası yüzünden kaybettim yumurtamı.
canım anlamadım 7 cm miydi 15 mi. şimdi evlisin sanıırım. bende ondan korkuyorum zaten yumurtam alınırsa çoçuğum olmazsa ilerde diye? bekarım haliyle bilmiyorum biçok şeyi. doktorlarda doğru duzgun aydınlatmıyolar insanı
usg de 7 cm görünüyordu.1 hafta sonra ameliyat oldu ve ameliyattan çıkınca doktorum 15 cm olmuş dedi büyüklüğü su bardağı gibiydi ve içini dolu olduğunu düşün demişti.
ama benimki Granüloza hücreli tümördü..
peki oyle olduğunu ameliyattan sonra mı anladılar canım? ben doktora sordum ne kisti bu çikolata kisti mi vs diye. ameliyat olmadan bilemeyiz oylede olabilir dedi. içi sıvı doluymuş
Evet ameliyattan sonra patolojiye gitti ve kanser hücreli kist olduğu çıktı.doktor kanserli hücre olduğu için tıp fakültesine yönledirdi bide orası ameliyat etti 5 sene sürekli doktora gittim kontrol için ama şimdi kistle ilgili çok problemim yok gibi artık tanıyorum vücudumu..
Sana tavsiyem bir iki kadın doğumcuya git bir doktorla kalma çok büyük olmadığı sürece laparoskopi olursun bir gün yatar çıkasın hastanede
geçmiş olsun canım sağol cvpların için. zaten ameliyat derse doktorum bide ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. hatta bikaç doktora birden danışıcam ama sanırım 6 dan buyuk olanlara hep ameliyat uygulanmış netteki yorumlardan anladığım o
5 üstüne çıktığında ilaçla zor eritiliyor kist.
Kistin yumurtaya zarar vermemesi için alıyorlar kisti.
İnş. gittiğin doktorlar daha iyi şeyler söyler çok geçmiş olsun canım .