İnşallah küçülürBenim 6 cm kistimklomenden oldu ama küçülüyo kendi zaten adette çoğunu atıyorsun dert etme
Sana şöyle söyleyeyım adet tarıhım o kadar duzenlı ıdı kı gelmeden bı saat once bıle anlardımKızlar en son 16 şubatta adet oldum normalde 32 günde bir adet olurum bugün 40. Günüm oldu adet olmadım .Kist mi oluştu acaba .Akıntım vs yok ağrım da yok anlamadım biraz daha bekleyip doktora gideceğim .İdrar da gebelik testi yaptım negatif acaba bahar ayından mı böyle hayatımda ilk defa adet gecikmesi oldu
Bu arada o ağrım adetten 10gun once başladıKızlar en son 16 şubatta adet oldum normalde 32 günde bir adet olurum bugün 40. Günüm oldu adet olmadım .Kist mi oluştu acaba .Akıntım vs yok ağrım da yok anlamadım biraz daha bekleyip doktora gideceğim .İdrar da gebelik testi yaptım negatif acaba bahar ayından mı böyle hayatımda ilk defa adet gecikmesi oldu
Yardım lütfenBugün sol kasığımda kist olduğunu öğrendimhamilelik derken kist çıktı Herşey Rabbimden neyseki 4cmmiş,fitil tedavisine başladık hemen inşallah güzel sonuçlar alırım,çok ağladım çünkü inanılmaz bir andı..
Allah şifa versin canım sıkma canını bu zamanda herşey çözülüyo en az acısız inşallah seninki de öyle halledilirİnşallah küçülürcunku kuculmeyıp aksıne buyuyenlerıde var ve mrdakı sonucuma gore dermoid kistmiş amelıyatla alınıyomus cunku ıcerısınde kıl diş vs varmış dogustan olan bı atık yanı annemın karnındayken bana gecmıs bu zamana kadar dolasıp sol yumurtalıgıımı bulmus sağolsun hem ağlarım hem gülerim psikolojisine gırmek zor cunku doktorun ben o kist oldugunu duusunmuyorum dedı fıtıl kullanıyorum bakalımm ınsallah olumlu olur
İnşallah cok sağol canımAllah şifa versin canım sıkma canını bu zamanda herşey çözülüyo en az acısız inşallah seninki de öyle halledilir
???????Bugün sol kasığımda kist olduğunu öğrendimhamilelik derken kist çıktı Herşey Rabbimden neyseki 4cmmiş,fitil tedavisine başladık hemen inşallah güzel sonuçlar alırım,çok ağladım çünkü inanılmaz bir andı..
Canım bende anlamadım benim adetim gecikti ,hem de korunuyorduk yani ne bileyim ,çocuğumuz zaten olmuyorfu iltihap çıktı eşimde o yüzden korunduk .yani gelmedi adetim biraz daha bekleyip öyle gideceğim doktoraBu arada o ağrım adetten 10gun once başladı
Bir de kist adet olmaya engel mi .Hamilelik olduğunu düşünmüyorum akıntım vs var .Sadece ne zaman adet olacaksam çenemin altında bir kıl çıkardı ve çıkmadı .Bu arada o ağrım adetten 10gun once başladı
Mutlaka git aksatmaCanım bende anlamadım benim adetim gecikti ,hem de korunuyorduk yani ne bileyim ,çocuğumuz zaten olmuyorfu iltihap çıktı eşimde o yüzden korunduk .yani gelmedi adetim biraz daha bekleyip öyle gideceğim doktora
Evet adet olmaya engel oluyor ama bu kişiden kişiye degısıyormuş misal benım adetlerım duzenlı ama var bi taneBir de kist adet olmaya engel mi .Hamilelik olduğunu düşünmüyorum akıntım vs var .Sadece ne zaman adet olacaksam çenemin altında bir kıl çıkardı ve çıkmadı .