Bazı doktorlar ciddi anlamda bozuk bende çok rastladım her dalda oluyor değişikler ben bugun mr a gırdım ve eğer fitille kuculmezse amelıyat olmalısın dedı doktorum ama doktorumun dedıgı ıle mr dakı radyolojı uzmanının dedıgı kistler farklı bakalımm
Burada daha sIk rastlanabilir sanirim, yurt disindayim. ama buradada bakireleri alttan muayene etmek yasak. ve ben bakireyim dedigim an alttan bakmaya hakki yok. niye sinirlendigini halen anlamis degilim doktorun
Sansliymissiniz yine yumurtalığıniz alınmamis aynısını bende yaşadım ama yumurtalık kurtarilacak durumda değilmiş. Yumurtalık kendi etrafında döndüğü için kangren yapmış kisti de patlatmis böyle söylemişti .
cok gecmis olsun. Iste benimkide kendi etrafinda dönmüs ama geri cevirmisler kangren henüz olmamisti demekki.
Siz kac saat üzerine ameliyat oldunuz?
birde ultrasonda yumurtaligin döndügünü farketmemislerdi, agri kesici verdiler önce hap olarak ise yaramayinca damardan verdiler. yarim saat kadar sancim kesildi. eger sancim tamamen kesilseydi hic ameliyat olmayacaktim cünkü istemiyordum. iyikide yarim saat sonra sancim gelmis yoksa benim yumurtaligimda alinmak zorunda kalacakti
dr bisey yok dedi ama henüz cocuk yapmadigim icin olurmu insan biraz korkuyor