• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist

Bende pko var bende de oluyor duzensız oluyorum hasta olmadan 2ya da 3 hafta önce goguslerım aşırı hassas oluyor ve dokunamıyorum bıle
Prolaktin hormonu yüksekliğinden dolayimi sizinki benimde öyle oluyor düzensiz oldum bir kaç ay bu ay da 3 gün gecikti ondan olabilir mi sizce gelecek olacak gibi hissediyorum olmuyor bir türlü sizin göğüs hassasiyeti prolaktin yüksekliğinden mı

Prolaktin hormonu yüksekliğinden dolayimi sizinki benimde öyle oluyor düzensiz oldum bir kaç ay bu ay da 3 gün gecikti ondan olabilir mi sizce gelecek olacak gibi hissediyorum olmuyor bir türlü sizin göğüs hassasiyeti prolaktin yüksekliğinden mı
Normalde hastalığım yaklaşmasına yakın oluyordu hatta sıskınlıkle bırlıkte benım sağ göğsümde top gıbı bır şey oluyordu hastalık bıtınce gıdıyordu . Benımkı prolaktınle alakalı degıl . Hatta ılac kullandım 4 e düştü ama hala hasta olacagım zaman sıslık başlıyor kı çıkmasın dıye hala ılacı kullanıyorum

Normalde hastalığım yaklaşmasına yakın oluyordu hatta sıskınlıkle bırlıkte benım sağ göğsümde top gıbı bır şey oluyordu hastalık bıtınce gıdıyordu . Benımkı prolaktınle alakalı degıl . Hatta ılac kullandım 4 e düştü ama hala hasta olacagım zaman sıslık başlıyor kı çıkmasın dıye hala ılacı kullanıyorum
aynısını bende yaşıyorum şuan top gibi var ama 4 e düştü dediğiniz prolaktin hormonumu hiç adet olamadığınız ay oldumu

aynısını bende yaşıyorum şuan top gibi var ama 4 e düştü dediğiniz prolaktin hormonumu hiç adet olamadığınız ay oldumu
Prolaktın hormonum evet. Oldu normalde her ay oluyordum sonra bır kere 2 ayda bır oldum. Evlendıkten sonra daha duzensızlestı bazen 2ayda bır bazen 38 günde bır degısıyor

Adet olunamadiginda kasiklar çok ağrır dimi benim adet zamanim 3 4 gün ağırdı kasiklarim belim ayaklarim sizde de oldu mu
Yok canım benım hıc agrım olmazdı hatta sadece göğüs sıslıgım olurdu o da adet başladığında geçerdi . Sadece ılk defa hasta olduğum ılk gün aşırı agrı cektım o kadar o da herhalde tedavi görüyorum bebek ıcın ılacların etkısı dıye düşünüyorum

Back
X