Kist varmış sizce hamile olma ihtimalim varmıı?

gamzeli1986

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
199
1
Merhaba.
Ben daha önce böbrek taşım olduğu için önlem amaçlı düzenli aralıklarla böbrek ultrasonu ve filmi çektiriyorum.Dünde böbrekten ultrasona girmem gereken gündü.Ultrasonda böbreğime bakan dr. birde rahime bakalım dedi yani asıl bakması gereken böbrekti.Öylesine baktı rahimede karından ultrasonla baktı.Böbrek ultrason sonucunun altına not düşmüş.

sol over lojunda 48*39 mm boyutunda düzgün konturlu anekoik kistik lezyon izlenmiştir yazıyor.

Ben 32 günde bir adet oluyorum ve dün 23. gününmdü.Yani sol over lojunda görülen bu kistik lezyon aslında

döllenmiş fakat henüz rahime tutunmamış bir yumurta olma olasılığı varmıdır
Yada henüz çatlamamış ve çatlayacak olan bir yumurtamıdır
yoksa alakası bile yok bu bir kistmidir.

Böyle birşey yaşamış olan yada anlayan varsa ve yorumlarsa sevinirim.3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz ve bu tesadüfen görülmüş olan lezyon kafamı kurcaladı.Şuan için kadın doğum uzmanına gitmek istemedim çünkü eğer kistse bile adet im geçmeden ilaç kullanmak istemiyorum adetle atılıyor bazı kistler o yüzden şuan merak ettiğim aslında döllenmiş ama yerleşememiş yumurta ultrasonda kistmiş gibi görünebilirmi?:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…