Kist varken klomen kullanan varmı

Esn25

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
16
1
6
27
Merhaba bı sorum olucak ben 1 şenelik evliyim bebek çok istiyoruz bugün doktora gittim kist var dedi ama yinede klomen verdi bunu 5 gün sabah akşam kullan 10 gün sonra ilişkiye gir diger ay gel dedi böyle olan varmı ilişkiye illa ilaç bitincemi girmem gerekiyo yoksa ilaca devam ederken demi girebilir miyim

Son düzenleme:
Canım böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum kist varken önce o kisti eritmeli Yasmin veya herhangi bir doğum kontrol hapı ile. Daha sonra adetin 3. Veya 5. Günü klomene başlatılır daha sonra yumurta takibi yapılır eğer yeterli olgunluğa gelmişse kendiliğinden çatlıyorsa gün aşırı ilişki önerir ya da çatlama iğnesi verir 36 saat sonra iliski sonrası gün aşırı ilişki der yani ben 6 aydır tedavi görüyorum böyleydi hep

Ha bu arada benim bu 6 aylık tedavim arasında geçen ay kist çıktı doktor tedaviye ara verdi ve bana doğum kontrol hapı (Yasmin)yazdı kistim o ay eridi adet oldum yani sonra tedaviye devam

Benim kistler küçükmüş öyle dedi ve kist olduğunu bildiği halde bu ilacı verdi bı zararı olurmu acaba

Benim kistler küçükmüş öyle dedi ve kist olduğunu bildiği halde bu ilacı verdi bı zararı olurmu acaba
Benimde kistim var bnada verdi ama benimki küçük kucuk bir sürü kist (polikistik over) seninki de öyle olmasın çünkü bizim kistler gitmiyor ve o yüzden çocuk olmuyor doktorda bu tedaviye başlıyor

Reçetesini okudum kisti olanlarn bu ilaç büyütüyomus kistini bende içmedim bidaha soğan kürüne başladım bide folik asit içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…