Kist sorunu , Kasık ağrısı , Yoğun adet kanaması

Hayalayah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
151
10
23
merhaba 20 yaşındayım geçen sene sağ kasık ağrısı ile kadın hastalıkları ve doğum doktoruna(son bir yıldır ağrılı adet görüyorum) gittim sağ yumurtalığımda 2,45 cm büyüklüğünde kist var dedi önemsiz o düşer dedi adetim başlamadan birkaç gün önce sağ kasığımda ağrı oldu sonra adet gördüm ağrim çok oldu ilk 3 gün çok ağrı çektim sonraki günde önceki günlere gore daha hafif ağrım oldu şu an beşinci gündeyim ama adet kanamam yoğun geliyor acaba kıstım mi düştü hafif ağrı da var veya düşmesi için ne yapmam gerek

Merhabalar ben 27 yasındayım 7 santimlik kistim vardı sag yumurtalıkta basit kist içi su dolu balon yani. Cogu doktor ameliyat dedi ama simdiki doktorum dur bakalım dedi ve ilacla dogum kontrok hapıyla 2 santimin altına düşürdü 1.8 su an. Artık korkulacak biswy yok bu sana zarar vermez kendiğinden düşer dedi. Adet oldum kontrole gittim yine duruyordu yerinde ama yineledi doktorum bu her kadında olur cogu fark etmez bile hicbir zararı yok bu boyutlarda kistin dedi. Pcos olabilirsin cok adet oluyorsan o yapısal bir durum da olabilir bir de hormonlarına baktır istersen

X