• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist patlayıp sıvı sızlaması . Lütfen bakar mısınız ?

Dilekdmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
1.206
1.194
48
26
Arkadaşlar hepinize teşekkürler vakit ayırdığınız için . Kadın doğuma kotrole gittim karnımda şişlik ve kasık ağrısı vardı , 3 cm kist varmış ve kist patlayıp karnıma sıvı bırakmış baya sıvı doluydu doktorum hemogram ve crp istedi sıvının takip edilmesi lazımmış enfeksiyona bakacak. Bu sıvı hamileliğe de engel olur dedi. Böyle bir şey yaşayan bilgisi olan var mı

Bir sağa bir sola vuran Karın altı ağrısı sırt bacak ağrısı halsizlik bunlarda varmıydı

Bir sağa bir sola vuran Karın altı ağrısı sırt bacak ağrısı halsizlik bunlarda varmıydı
Karın ağrısı bel ağrısı var bacaklara bazen vuruyor ama çok ağrı gibi değil sızı gibi. Halsizlik falan yok da bulantı ateş falan var

Bende kimyasal gebelik yaşadım ama bunlar hala devam ediyor doktora gideceğim , sizde başka doktora da görünün lütfen

Bende kimyasal gebelik yaşadım ama bunlar hala devam ediyor doktora gideceğim , sizde başka doktora da görünün lütfen
Görüştüm bugün gittiğim kendi 7 yıllık doktorum güveniyorum zaten görüntüleri de gösterdi

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı , konu yukarı çıksın diye yazıyorum

Back