• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist olabilir mi?

Bende de var 1,5-2 senedir zararsız bir kist ağrı vs yok büyüme ya da küçülme de yok

Ya nerden baslicam blmiyorum 2 gundur kafama takiyorum.gogusmde tam meme ucunn yannda elime nohut gbi bisii geliodu doktora gittim kotu bisi degil dedi.kist fln olablr dedi ultorosn gnu verdi szdede oldumuu
Ablamda ve arkadasimda oldu yakin zamanlarda 1 ay gecmeden ikisindede yok oldu.Doktor zararsiz kist demisti onlarada.

Arkadasim kontrol iyidir ama kötü huylu birseyi doktorlar hic tutmadan memeye bakinca anliyorlar bana bir doktor hatta bu oyle illet biseyki keske kitle ile agri ile ilkten belli etse kotu olan direk meme doku bozuklugu akıntı kol alti sisleri yapiyormus rabbim korusun sendekide ya sut bezlerin sismis adetlisin yada öyle önemsiz adenomdur ama kontrolünü yaptır bu iyi bisey için rahat olsunsakın korkma kafanı takma
Cokkk tesekkur ederim icimi rahatlattin sende sag salim.al insallah kucagina yvvrunuuuu

Fibreadenom bendede tekinde 5mm tekinde 4 mm adet zamanı delirten bir ağrı tüm memeye yayılır agrım 6 ay doktorlarda kaldım emar bile çekildi fibreadenom yani kötü huylu olmayan kitle simdi gebeyim 10 hafta e göğüslerim buyuyor haliyle ben agridan oluyorum seninde gebelikte agri oldumu emdirdiginde tamamen kayboldumu?
Çok net hatırlamıyorum ağrın konusunu hamilelikte. 4.5 yıl oldu. Emzirmeye geçti evet hepsi. Elime
Gelen birşey yok şükür. Bilmediğim varsa bilemiyorum

Back