Kist olabilir mi?

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
4.954
3.972
133
Ya nerden baslicam blmiyorum 2 gundur kafama takiyorum.gogusmde tam meme ucunn yannda elime nohut gbi bisii geliodu doktora gittim kotu bisi degil dedi.kist fln olablr dedi ultorosn gnu verdi szdede oldumuu

Yaaa bende adetim ondanmi cikti acaba daha once varmiydi blmiyorum

Adet zamanı oluyor öyle bendede. Kist gibi değil de kabartı gibi. Sonra kendiliğinden geçiyor

İki göğsümde toplam 7 tane vardı. Birinin büyüklüğü 7 mm idi. Emzirirken geçti. İlla ki kötü olacak değil telaş yapmayın
Tesekkur ederim. Kafama cok takiyorm hastalik hastasi gbi olcam en iyisi takmym kafama

Göğsümde yara çıktı benimde gittim. Sıkıntı yok ama çekelim dediler. Bişey çıkmadı

İki göğsümde toplam 7 tane vardı. Birinin büyüklüğü 7 mm idi. Emzirirken geçti. İlla ki kötü olacak değil telaş yapmayın
Fibreadenom bendede tekinde 5mm tekinde 4 mm adet zamanı delirten bir ağrı tüm memeye yayılır agrım 6 ay doktorlarda kaldım emar bile çekildi fibreadenom yani kötü huylu olmayan kitle simdi gebeyim 10 hafta e göğüslerim buyuyor haliyle ben agridan oluyorum seninde gebelikte agri oldumu emdirdiginde tamamen kayboldumu?

Ya nohut gbi icinde sag sol yapiyorum kayiyo
Arkadasim kontrol iyidir ama kötü huylu birseyi doktorlar hic tutmadan memeye bakinca anliyorlar bana bir doktor hatta bu oyle illet biseyki keske kitle ile agri ile ilkten belli etse kotu olan direk meme doku bozuklugu akıntı kol alti sisleri yapiyormus rabbim korusun sendekide ya sut bezlerin sismis adetlisin yada öyle önemsiz adenomdur ama kontrolünü yaptır bu iyi bisey için rahat olsunsakın korkma kafanı takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…