- 19 Kasım 2016
- 4.954
- 3.972
- 133
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Bunu bakarak mi soyledi, ultrason cektırdı mı?Ya nerden baslicam blmiyorum 2 gundur kafama takiyorum.gogusmde tam meme ucunn yannda elime nohut gbi bisii geliodu doktora gittim kotu bisi degil dedi.kist fln olablr dedi ultorosn gnu verdi szdede oldumuu
Eliyle ona dokundu kist olablr dedi.kotu bisi dgl ama dediBunu bakarak mi soyledi, ultrason cektırdı mı?
Ya nohut gbi icinde sag sol yapiyorum kayiyoAdet zamanı oluyor öyle bendede. Kist gibi değil de kabartı gibi. Sonra kendiliğinden geçiyor
İki göğsümde toplam 7 tane vardı. Birinin büyüklüğü 7 mm idi. Emzirirken geçti. İlla ki kötü olacak değil telaş yapmayınYa nohut gbi icinde sag sol yapiyorum kayiyo
Tesekkur ederim. Kafama cok takiyorm hastalik hastasi gbi olcam en iyisi takmym kafamaİki göğsümde toplam 7 tane vardı. Birinin büyüklüğü 7 mm idi. Emzirirken geçti. İlla ki kötü olacak değil telaş yapmayın
Süt bezlerinizde bişey vardır. Telaslanmayin inşallah sıkıntı çıkmaz. Her ihtimale karşı ultrason çekiyorlar.Ya nohut gbi icinde sag sol yapiyorum kayiyo
Bı ultrason isteseydi, ultrason çekinmenızı tavsiye ediyorumEliyle ona dokundu kist olablr dedi.kotu bisi dgl ama dedi
Gun verdiler cekdiricm insalllah bisi ckmazSüt bezlerinizde bişey vardır. Telaslanmayin inşallah sıkıntı çıkmaz. Her ihtimale karşı ultrason çekiyorlar.
Istedide onunda gunu varmis beklicem artkBı ultrason isteseydi, ultrason çekinmenızı tavsiye ediyorum
Doktorlar az çok anlıyorlar. Suphelense hemen,acilGun verdiler cekdiricm insalllah bisi ckmaz
Gunu gelince gecmıs olsa bile cektırın, kafayı takmaktan kurtulursunuz bir daha olursa korkmazsınız.Istedide onunda gunu varmis beklicem artk
Fibreadenom bendede tekinde 5mm tekinde 4 mm adet zamanı delirten bir ağrı tüm memeye yayılır agrım 6 ay doktorlarda kaldım emar bile çekildi fibreadenom yani kötü huylu olmayan kitle simdi gebeyim 10 hafta e göğüslerim buyuyor haliyle ben agridan oluyorum seninde gebelikte agri oldumu emdirdiginde tamamen kayboldumu?İki göğsümde toplam 7 tane vardı. Birinin büyüklüğü 7 mm idi. Emzirirken geçti. İlla ki kötü olacak değil telaş yapmayın
Arkadasim kontrol iyidir ama kötü huylu birseyi doktorlar hic tutmadan memeye bakinca anliyorlar bana bir doktor hatta bu oyle illet biseyki keske kitle ile agri ile ilkten belli etse kotu olan direk meme doku bozuklugu akıntı kol alti sisleri yapiyormus rabbim korusun sendekide ya sut bezlerin sismis adetlisin yada öyle önemsiz adenomdur ama kontrolünü yaptır bu iyi bisey için rahat olsunsakın korkma kafanı takmaYa nohut gbi icinde sag sol yapiyorum kayiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?