- 28 Temmuz 2012
- 11
- 0
-
- Konu Sahibi umudunuyitirme
Bende sağ alt batında ortalama 15 cm lik bir kist tespit edildi.Ameliyatla alınması gerekiyormuş.Çok korkuyorum.Doktor çikolata kisti olabiilir dedi.Tümör markırları tahlili yapıldı.Sonuçlar çıktı ama korkudan hastaneye gidemiyorum.Doktor kistin iyi huylu olduğunu düşündüğünü söyledi.Mr çekilecek.Acaba kanser mi oldum?
sağolun arkadaşlar.içime su serptiniz.korkudan bunalıma girdim.aklım başımda değil.
ca 125 değerim 432 çıktı.cuma günü ameliyata alacaklar.
bende de 7-8 cm boyutunda sol overde dermoit kist vardı.yaklaşık 10 ay önce ameliyat oldum çok şükür ağrılı adetlerim kasık ağrılarım bitti. şu an da hamileyim. insan ameliyat denince gözünde acayip büyütüyor yani seni bilmem de ben öyleydim. hangi aklı başında insan giderde "ben geldim beni kesin der "diye kendimi yedim durdum.ama çok şükür şu an ki halime. eminim ameliyatın sorunsuz geçecek bu günleri hoş anılar olarak anacaksın.korkma sadece.
ca 125 değerim 432 çıktı.cuma günü ameliyata alacaklar.
ameliyat oldum.karnımdan 20x10 cm boyutlarında borderline seröz over tümörü denilen bir kitle çıkarıldı.kanser değilmişim ancak sınırda çıktı.patoloji detaylı olarak incelemeye devam ediyor.
pataloji sonucu kanser olmadığım tespit edildi.artık iyiyim çok şükür.23x16x6 cm boyutlarında ve 2465 gr ağırlığında borderline seröz over tümörü olduğu sonucu çıktı.
benim karnımı dikey şekilde boydan boya kestiler.36 dikişim vardı.3 ağustosta ameliyat oldum.sol yumurtalığım alındı.sizin yumurtalık alındı mı.bir de sizinkinin boyutları ne kadardı?benim voleybol topu kadardı.fazla ağrım yok.dikişin 5 cm yukarısına kadar şişlik var.elleyince altında sert bir şey var ama anlamadım.