• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kışş biticeek ya yardımm:)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlaar bu montlardan arıyorum bildiğiniz uygun fiyata bir sitede veya mağazada varmı:) ankaradayım:)

Eklentiler

• $3KBESMN00319-008-713x1000 (1).jpg
    $3KBESMN00319-008-713x1000 (1).jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $2KBAHMN05320-21-713x1000.jpg
    $2KBAHMN05320-21-713x1000.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 95
gecen gün bende kotondan alıcaktım çok güzel modeller vardı kırmızılar,sütlü kahveler bide pelerinli bi model vardı çok hoşuma gitti çok tatlı modellerde vardı bebe yakalı kürk yakalı hepsi güzeldi anlıycanız kızlar kararsızlıktan alamadım :50: sizde gördünüzmü acaba hangileri güzel nette baktım ama buladım yeni modelleri

ahh ankara canım ankara alışverıs ayrı bır keyıftır orda..ucuz ucuz herseyı bulursun bırsuru çesit olur...çok ozledım cokkk.....

kızlar banada yardımcı olun çok kararsız kaldım mont alıcam ama nasıl almalıyım derimi alsam yoksa şu kapşonlu spor montlardanmı iki çeşitten birini istiyorum kabanım var zaten kış bitiyo az kaldı ben hem bu havalarda hemde nisan mayıs serin gecelerde giymek istiyorum aslında deri düşünüyodum her daim kullanılır bir sürüde modeli var ama o kapşonlularda hoşuma gidiyo kararsız kaldım sizce nasıl alayım kızlar

bende geçen kış bunun kremını almıştım, çok sıcak tutuyor..ama çok kalın olduğu için
çok kilolu gösterıyor:52:
batik'den almıstım.

nasıl aldın cnm..bende kaban alıcaktım ama kış biticek zaten kabanım var bu havalarda ve nisan mayısın serin gecelerinde falan diyilebilecek bişey olsun deri düşünüyorum ama şu kapşonlu yağmurluk gibi olan montlarıda beğeniyorum kararsız kaldım

deri de iyi canım:) onuda geçen kış almıştım ama ikisini kıyasla dersen bu aldığım daha iyi :) deride iyi oda ayrı bi hava veriyor:) ama kiloluysan deri al :) bu baya toplu gösteriyor:)

Back