10 haftalık hamileyken rutin Dr. kontrolü sırasında bebeğimizin kalbinin durduğunu ve hemen alınması gerektiğini öğrendik ve bebeğimiz aynı gün alındı.Patolojiye benden alınan parça gönderilmiş ve sonuç inkomplet çıkmış (kısmi mol) bunun bilgisini doktordan aldım sonuç elimde.Çok korktum ve ilk defa duyduğum tedirgin olduğum bu durumun tedavisi var mı die sorduğumuzda hayır yok 2.side aynısı oursa 3.sünden önce bakarız diye cevap verildi ve en az 6 ay gebe kalmamam gerektiği belirtildi tabiki uyucaz ancak kısmi mol nedir,tedavisi yok mu,kimden kaynaklı????? hiçbir şey bilmiyoruz dr.'umuz da hiçbir açıklama yapmıyor zaten arayınca ulaşamıyoruz msj at diyor sabah msj atıyorum ya akşam yada 2 gün sonra dönüyor...Aynı durumları yaşayan var mı??Lütfennn kısmi mol gebeliği hakkında (yüksek riskli gebelik ve bebeğin anne karnında ölümü)ile ilgili en iyi doktorlar kim bilgisi olan var mı var ise ne olur bilgilendirin!!!!!! aynı doktorla devam etmek istemiyoruz.. Yeditepe hast,Memorial,Acıbadem,Kadıköy Şifa' veya yüksek riskli gebeliklerle ilgilenen en iyi Prof. dr. var mı???çok üzgünüz ve bilgi alamıyoruz..2.sinde aynısını yaşamaktan ve tedbirsiz olmaktan çok korkuyorum.Her an ulaşabileceğimiz net açıklama yapan ve mol gebeliğine hakim bir doktor arıyoruz...Arkadaşlar Acil bilgisi olan var mı???:1rolleyes:CADIARZU