kismetsizim

Evlenmiş birisi ile dertleşmeni tavsiye ediyorum.
Kısmetsizim dediğinde sandım ki yaşın çok yüksek.Ne acele ediyorsun ki kimsenin başı göğe ermiyor evlenince.

yaşın küçük..kendine dert etme..olmamasının bir sebebi vardır muhakkak..hakkında hayırlısı....

katılıyorum
ek olarak evliliğinizde mutsuz olursanız ki umarım olmazsınız, aileniz geri dönmenize izin vermez sanki, çekeceksin der
çoluk çocuğa karışmadan önce falan, iyice bir bakın hayatınıza...

bende 27 yakında turşum kurulacak desene :) zayıflayım bıraz dıye elma sırkesı içiyorum babam iyice dalga gecmeye başladı sirkenıde içiyorsun tam olacaksın turşu dıye :)

aman napalım işim gücüm var ayaklarımın ustunde durmaya calısıyorum.

ne kadar zorlarsan zorla hayaı yine her şey olacagına varıyor kasmaya gerek yok

Anlattığınıza göre evleneceğiniz erkeği siz değil aileniz seçecek. Size söz hakkı tanınmıyor bu durumda galiba. Baskıcı ve tutucu bir aile olunca maalesef burada verilen tavsiyeleri de pek uygulama şansınız olmayacak. Moralinizi bozmayın. Yaşınız daha çok genç. Evlenince insanın başı göğe ermiyor. Hayatının amacı evlilikten başka bir şey olmayanların evde kalmış yaftası yapıştırmaları normal. Bunu kafanıza takmayın. Emin olun benim çevremde de var. Benim yaşım 26 Kulak asmayın, hayırlısını dileyin. Böyle şeyler bekleyince olmaz, hiç beklemediğiniz anda çıkar karşınıza kısmetiniz.

Maalesef dua etmekten başka çareniz yok. Keşke okuma ve çalışma fırsatı verseydi aileniz. Bir baba kızının geleceğinden başka neyi düşünür anlamıyorum. Bende muhafazakar bir aileye sahibim ama annem ve özellikle babam erkek kardeşimden çok benim okumam,ekmeğimi kazanmam için uğraşır. Allah, inşAllah karşınıza hayırlı ve size değer veren, saygı duyan bir kısmet çıkarır. Allahtan umut kesilmez. Ama sizden ricam lütfen eğer sizin kızınız ya da kızlarınız olursa size yaptıklarını yapmayın; okuması ve çalışması için uğraşın. Dinimizde okumak ve çalışmak haramdır diye kesinlikle bir şey yok. Yaşınızda evlenmek için hiç geç değil. Endişelenmeyin. Allah sizin için her zaman en iyisini düşünür. En kötü olayda bile bir hayır vardır bunu asla unutmayın. :)

Cok sag olun ya terapi gibi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…