Kısmetse olur Kanal D

Nette aycanin hala evli olduğu soyleniyor
Hakkaten su melis rolunu hic yapamiyor ergen bir tip asiri sorunlu komik duruma düşüyor tartisirken falan
Rtuke cok sikayet olmus yayindan kaldiracaklarmis pek sanmiyorum ama

Nette aycanin hala evli olduğu soyleniyor
Hakkaten su melis rolunu hic yapamiyor ergen bir tip asiri sorunlu komik duruma düşüyor tartisirken falan
Rtuke cok sikayet olmus yayindan kaldiracaklarmis pek sanmiyorum ama
Evlı olsa nasl katılsn kı bnce degldır . Ama bazları cok snr bozucu

Valla arkadaşlar nette bunlar adına çıkan haberleri okuyunca ve görünce bugün izlemedim.
Yalan haber diyecem ama hepsi kanitli ve delil gösteriyorlar. Yani kısacası kurgu bir yarışma

Bende 2 gundur izlemiyorum unlu olmak para kazanmak icin ne kadar kucultuyorlar kendilerini yazik...

Serhan ve emrenin birlikte 5 yil once çekilmiş fotosu var. Yani birbirlerini tanıyorlar.
Hepsi ajandan seçmeler

Sweetcim bende kismetse olur delisiyim bayilarak izliyorum aycayla emreyi yakistiriyorum ceyda ile de serhan yakisiyodu ama serhan istemiyo kesinlikle kizi ya

Ya kurgu diyosunuzda eger gercekten boyleyse yazik ya valla okadar severek seyrediyorum bunundiyunca soguyorum simdinordaki kavgalar falan oncedenmi ayarlanmis ben hepsinin oyuncunolduna inanmiyorum bazilari bellide

Ya o melis nakadar itici o ses tonu o bakis o hareketler bide erdem ona nasil bukadar ovgu yagdirabiliyo aman allahim ya

Valla cok yorumlar var insatgramda falan ama bazilari cok abarti aycaya ozellikle kadinin suanda heryeri dogmeli saclari belli bi resimde ne dogme var nede saci ayni elindenyuzuk var eski oldugu belli resimin simdiki haline yoruyolar bide taninmis kesim olabilir sonucta siradan insanlarin eileleri oralara katilmayi istemeyebilir onlar alisik kamere onune onlarda evlenmek istiyo olabilir emre ve serhanin eski arkadas olmasi kadar dogal ne olabilirki ikiside bole bi ortMda evlenmek istiyo demekki hemen kurgu diye mahfetmisler progrMi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…