Hamileyim, çalışmıyorum o yüzden bi başladım ki fena takıldım. Normalde tv izleyen bir insan degilim pek ama komik geldi bana. Velhasil simdi buraya herkes hakkinda fikrimi soylicem hazir olun
Birincisi Serhan ve Emre ilk baslarda bana samimi geldi. Ama simdi kendilerini erkek tarafin agasi olarak goruyorlar cok itici gelmeye basladi.
Emre yakisikli degil bence, adamda sadece boy ve fizik var. Hatta bence Nil Erkoclarin dönmus haline benziyor bence :)
Serhan kendini aga saniyor, boyundan daha buyuk laflar ediyor kıl oldum ona.
Tankut cok hos bi adam, o adamla evlenen hiiic yaslanmaz.
Melih, çok sacma bi karakter ne istedigini bilmio bence. Ayrica cirkin bisey.
Eserin icine Kerem bursin kacmis. Serhana kafa tutmasi hosuma gitti, Serhan sonra bukemedigi bilegi öptu
Murat bildigin murat adam yani. Kotu yani yok gibi. İyimser.
Erdem adamin dibi, aralarinda en mantikli konusan harbi birine benziyor degismezse..
Kizlara gelirsekkkk
Mehtap, kaslarina uyuz oldum o kizin. Cok sinirli bakiyor. Erkek olsam ona donup bakmam herhalde. Ayrica cokta kavgaci.
Daniela, cozemedim bu kizi hos bi kiz bence.
Ayca, aaacilen giyinmesini ogrenmeli, dovmeleri cok cok sacma ve gereksiz duruyor. Hele uzaktan yanik izleri gibi. Hic guzel degil. Emreyle hiiiic yakismiyorlar.
Demet, demete bayiliyorum yaaa.. Azicik giyinmeyi bilse valla super bir es olur ondan bence. Matrak ve zeki, konusmasini cok iyi biliyor. Konusmasindan zaten zeki oldugu anlasiliyor.
Ceyda, bana cok cirkin geliyor. Vucudu yuzuyle orantili degil sanki. Yuzune bakinca sisko kiz gorecem saniyorum ama yinede ince bir kiz.
İntagramina baktim hicte fakir bir kiza benzemiyor ayrica. Ha bide Serhanla hic yakismiyorlar.
Derya, herseye aglayan tuhaf bir tipleme.
Birde su yeni gelen kiz. Dislerini acilen yaptirsin veya victoria beckham gibi hic gulmesin.
Benden bukadar :)