- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, ayrılmazsa da biz hallederdikk, özellikleri alalımBeni görse çoktan ayrılırdı.
Amcamın oğlu var 32 yaşında, aşırı derecede bakir, sonra cinsellik bölümüne konu açar maçar aman diyim.Yok mu bekar arkadaşı, kardeşi, kuzeni olan Allah aşkına Tokatlının başını bağlayalım .
Abinin şeyi altından galiba. Tövbe tövbe beni şu topikte günaha sokmayın.32 yaşında bekar abim var. 100.000 dolar başlık parasını ödeyen alır. 19 yaşında erkek kardeşim var ama o vasat işinizi görmez.
Kızımız fıstık olmasaydı düşünülebilirdi ama bence abinin vermesi lazım başlık parasını bize32 yaşında bekar abim var. 100.000 dolar başlık parasını ödeyen alır. 19 yaşında erkek kardeşim var ama o vasat işinizi görmez.
Canım o en yetmeyen şart malum dünya hali, yıl olmuş 2023Bekar, zengin beylere talibim. En onemli vasfim normal insan olmak. Taliplerimi beklıyorum
Banlara doyamıyordu.Herkesin duaları kabul olsun, Allah gönlüne göre versin.
Herkesten B Burhan Burhanitto a ve @rainyy e 1 adet kısmetinin açılması için dua ve iyi dilek bekliyorum.
Şimdiden amin .
Sen insansın biz mantar mıyızBekar, zengin beylere talibim. En onemli vasfim normal insan olmak. Taliplerimi beklıyorum
Canım o en yetmeyen şart malum dünya hali, yıl olmuş 2023
Ne şeytanı gör be salavat getir, hayırlı işler peşindeyiz gece gece litfen ya ne banıBanlara doyamıyordu.
Ahshah senin bıyıkların varSen insansın biz mantar mıyız
Ben uyarımı yaptım geyik yapanlar düşünsün dadlu gız.Ne şeytanı gör be salavat getir, hayırlı işler peşindeyiz gece gece litfen ya ne banı
Koca için bir de dua istiyorsunuz Allahaşkına koca istenir mi ya ahsjdkdmdmNe şeytanı gör be salavat getir, hayırlı işler peşindeyiz gece gece litfen ya ne banı
Damat beyefendiden bunu isteyeceğiz ama seni nasıl anlatcaz sadece insan mı dicezHavuzlu sitede evde yeter
Niye istenmesin istenir gayetKoca için bir de dua istiyorsunuz Allahaşkına koca istenir mi ya ahsjdkdmdm
Eee işimiz dualara kaldıysa napak?Koca için bir de dua istiyorsunuz Allahaşkına koca istenir mi ya ahsjdkdmdm
Ben bu Ramazan mübarek ayda vebal alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?