- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
B Burhan Burhanitto bacım senin zayen sevgilin vardı diye hatırlıyorum ama? Yanlış mı hatırlıyorum?Herkesin duaları kabul olsun, Allah gönlüne göre versin.
Herkesten B Burhan Burhanitto a ve R rainyy e 1 adet kısmetinin açılması için dua ve iyi dilek bekliyorum.
Şimdiden amin .
Yanlış hatırlıyorsun. Dehledim onu.B Burhan Burhanitto bacım senin zayen sevgilin vardı diye hatırlıyorum ama? Yanlış mı hatırlıyorum?
Güzel bir dua etseydin nolurduYeetheerr.
Allah gönlüne göre versin. Ay bu da şarkı sözü gibi oldu ama olsundu.aksksGüzel bir dua etseydin nolurdu
İçinizden gelen Türkçe güzel dilek .Dua tercihiniz var mıhangisini okuyalım
Kısmet açılması için duaKankim kısmet açılması duası ne? Türkçedir inş
Hiç demedin benim çevremde sana uygun horoz var. Tavukluğun neye yaradı?Yok mu bekar arkadaşı, kardeşi, kuzeni olan Allah aşkına Tokatlının başını bağlayalım .
Bizim horozların bası bağlı hep bir tane var bekar onun da sevgilisi var .Hiç demedin benim çevremde sana uygun horoz var. Tavukluğun neye yaradı?
Ayıramıyozz muBizim horozların bası bağlı hep bir tane var bekar onun da sevgilisi var .
Ayrılırsa haber salarım sana
Senin saadetin için kendimizi yakıcaz şurda birde sana bak teessüff ederimArkadaşlar ben geyik için açmadım. Konuyu geyiğe çevirenlerden ben sorumlu değilim sevgili Mune şimdiden söylüyorum
Beni görse çoktan ayrılırdı.Ayıramıyozz muyeterki fıstıkın içine sinsin. sen özelliklerinden bahset biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?