• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışlık imza gibi parfum önerileriniz?

212 sexy
ysl cinema
dolce gabbana the one
calvin klein beauty

Ysl cinema nasıl bir yaşa hitap ediyor daha önce koklayamadım. Adından ve şişesinden dolayı sanki olgun Kadınlara hitap eder gibi bir havası var ama bilemedim. +40 yaş olmadığı sürece ağır ya da şekerli parfümleri seviyorum hypnotic poison black opium roberto cavalli gibi

Su konuyu biraz hortlatiyim :))
Benim icinde kislik imzaa kokusu cook eskilerden magnetismdi ilk parfumumdu bu benim bekarlik donemlerimin esim pek begenmiyor magnetismi.. sonra bir donem yerini 212 sexy aldii cok mukemmel bi kokudur 212 sexy hic bi parfumden tatmin olmazsam donup dolasip 212 sexye geliyorum bi nevi kurkcu dukkani gibi bisey benim icin her nekadar gorumcem bende begenip kullanmaya basladiysa da sogur gibi olsam da vazgecemiyorum bu parfumde beni rahatlatan bisey var kokusu beni cook mutlu ediyor ♥️ Son favorimse olympea suan ask yasiyorum bu parfumlee heryere yaziyorum niye bilmiyorum lakinn kokusuu cook guzeell :KK68:

bende olanlar;
lolita lempicka - lolita lempicka ( yumuşak ve tatlı bir koku odunsu sayılmaz, meyan kökü notası varmış içinde)
hypnotic poison - nedense kokusu beni mutlu ediyor içimi ısıtıyor ama baş ağrısı yapmış sizde ve zaten sevmeyeni seveninden çok diye düşünüyorum :KK70:
ange ou demon - bargellodan almıştım. tanımlayamıyorum bu kokuyu ya tatlı mı odunsu mu bilemedim ama acayip kalıcı ve ağır. kullanabilir miyim bilmiyorum..

benim diğer kokularım meyveli veya tatlı olanlar. 2 tane orjinal diğerleri hep açık. çoğunu da kullanmayıp bir kenara attım annem ara sıra sıkıyor. nerdeyse 10 tane falan kullanmadığım var kullandıklarım ise yine bir 10 küsür var :KK70:

ben genelde odunsu almam ama dün David Walker'dan denediğim 2 kışlık koku var kiii ceketimin kolunda dünden beri kokuyor ve ilk sıkıldığından çok daha güzel kokuyor. ama onların yerine burberry classic ve sexy graffiti aldım. bunları da hayatımın bir yılında kullanmak istiyorummm:

crystal noir ; ilk sıkınca dediğim gibi ağır ama durdukça böyle odunsu değil de tatlı da değil, kremsi yumuşak, hindistan cevizi ve gardenya varmış ama ben hindistan cevizi alamadım, çiçek kokuları ve yumuşak bir şeyler var. çok farklı pek anlamadım ama koklayıp duruyorum. kardeşim "ıslak mendille silinmiş bebek poposu gibi kokuyor" dedi :KK70: biraz haklı evet ama bence hoş bir koku.
jasmin noir; bu kesinlikle odunsu ve unisex gibi. yasemin kokusu hiiç almadım, tonka fasulyesi, odunsu notalar baskın. ama ne bileyim çokk hoşş. güçlü ve ciddi kadınlara yakışır bence, genç ve delidolu cici kızlara değil. çünkü ağır ve odunsu. içinde tatlılık yok. sert bir koku ve bence imza koku. hafiften tarçın kokusu da alıyorum. ben almayı düşünüyorum önümüzdeki yıllarda kış için <3 (Ama belirtmek isterim ki orjinallerini bilmiyorum o yüzden benzerliklerini bilemem)

Son düzenleme:
Back