- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi Rapunzel86
Cık olmazSöyle söyle söyle . Merak ettim şimdi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cık olmazSöyle söyle söyle . Merak ettim şimdi .
Hadi ama, böyle olmaz ki . Bekliyorum.Cık olmaz
Hadi ama, böyle olmaz ki . Bekliyorum.
Merhaba bende parfum delisi bi insan olarak sana chanel chance ve coco mademoiselle yi öneririm :) bende yeni bir parfüm kesfettim,eski uretim bi parfummus ama ben yeni kesfedebildim ne yazikki ciceksi pudramsi cooookk hoş.ama kimseye söyleyemiyorum hep bende koksun baska kimsede olmasin istiyorum ayağa düştü mü anlami kalmiyo
Mesela hafif ve spor olarak;noa,gucci quilty,my burberry,burberry brit,rush 2 kışlık ve daha imza parfümler ise roberto cavalli,ysl black opimium,co euphoria,tom ford black orchid,sheseido zenWoww Süpersiniz . Ben de çoğunlukla dp tercih ediyorum, orjinal ise 2-3 tane. Sizden biraz bilgi alabilir miyim? Elinizde hangi kokular var mesela?
Noa, Guilty ve Cavalli yi biliyorum, zevklerimiz benziyor gibi. Diğerlerini bilmiyorum ama. Hepsi dp mi peki?Mesela hafif ve spor olarak;noa,gucci quilty,my burberry,burberry brit,rush 2 kışlık ve daha imza parfümler ise roberto cavalli,ysl black opimium,co euphoria,tom ford black orchid,sheseido zen
Cnm rush 2 çok tatlı bir meltem esintisi gibi fresh ama kalıcı tam yazlık koku bence black orkid tam kış kokusu zaten unisex kullanıldığını söylemişti bayan ama bence kadın parfümü daha oluru var böle nasıl diyeyim en son insanin içine işliyor kokusu bence gidip sıktır koluna tarif edilemezNoa, Guilty ve Cavalli yi biliyorum, zevklerimiz benziyor gibi. Diğerlerini bilmiyorum ama. Hepsi dp mi peki?
Rush2 ve Black Orchid çok merak ediyorum, biraz tarif edebilir misin canım.
Daha çok meraklandim şimdi. Zaten dp ye uğramayı düşünüyorum bir ara. Bunlara da bir bakayım o zaman.Cnm rush 2 çok tatlı bir meltem esintisi gibi fresh ama kalıcı tam yazlık koku bence black orkid tam kış kokusu zaten unisex kullanıldığını söylemişti bayan ama bence kadın parfümü daha oluru var böle nasıl diyeyim en son insanin içine işliyor kokusu bence gidip sıktır koluna tarif edilemez
Bak cnm bu arada ben hep dp kullandım belki bargello falan da iidir ama denemedim.bi kere eyfel parfumeriden almıştım bi lac parfum hiç begenmemeistim var belli kullanan varsa da bilgi verebilirDaha çok meraklandim şimdi. Zaten dp ye uğramayı düşünüyorum bir ara. Bunlara da bir bakayım o zaman.
Bak cnm bu arada ben hep dp kullandım belki bargello falan da iidir ama denemedim.bi kere eyfel parfumeriden almıştım bi lac parfum hiç begenmemeistim var belli kullanan varsa da bilgi verebilir
thierry mugler - alien edp kullanıyorum.
aşığım kokusuna. çok güzel bir kış kokusu.
Şu alien çok methedildiği için kağıtta denemiştim bi kere ama kokusunu anlayamamıştım bile o yüzden listemden silmiştim direk ama şimdi birkaç yerde alien yorumunu gördüm gidip tekrar bu sefer bileğimde deneyeceğim. Artık şu parfümün büyüsünü anlayabilmek istiyorum
canım parfüm konusunda bir sürü farklı etken var ama benim aklıma ilk gelen kış kokusu gucci rush oluyor ya da prada candy :)Arkadaşlar merhaba ben tam bi parfum delisiyim şu an hali hazırda kullandıklarım kışlık için roberto cavalli,ck euphoria,ysl black opimium ayrıca hafif olarak ta noa,gucci quilty?burberry brit ve my burberry,gucci rush 2 sizden kışlık değişik imza gibi odunsu parfum önerilerinizi alabilir miyim?