Kışlık imza gibi parfum önerileriniz?

Rapunzel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
288
272
103
Arkadaşlar merhaba ben tam bi parfum delisiyim şu an hali hazırda kullandıklarım kışlık için roberto cavalli,ck euphoria,ysl black opimium ayrıca hafif olarak ta noa,gucci quilty?burberry brit ve my burberry,gucci rush 2 sizden kışlık değişik imza gibi odunsu parfum önerilerinizi alabilir miyim?

Cnm klasik rush değil rush 2 inanılmaz güzel kokuyo çok kişide de duymadım tavsiye ederim

Migren değil de ozellikle far away beni delirtio ben kullandiysaniz escada collection,elie saab,ralp lauren romance,paco robanne olympia vs.kullandiysaniz yorum rica ediyorum ya da ne bileyim böyle oryantal odunsu hafifte şekerli parfum onerileri

Yardımcı olmak isterdim ama, söylediğiniz parfümlerin hiç birini bilmiyorum ne yazık ki.

Yardımcı olmak isterdim ama, söylediğiniz parfümlerin hiç birini bilmiyorum ne yazık ki.

collection orijinali yok diye biliyorum ben hep açığını kullandım öyle yorum yapıcam. bence çok güzel tam kış parfümü. ben çok seviyorum her kış mutlaka bi dönem kullanırım. bence deneyin mutlaka. vanilyalı farklı kalıcı bi koku. diğer saydıklarınız hakkında bi fikrim yok

İmza gibi ve odunsu diyince aklıma Lolita Lempicka Si geldi

Daha sıradan ama mis mis koksun diyorsan Burberry London

Üçünü de mi alacaksın canım? İçlerinde bir tek roberto cavalli yi biliyorum, dp versiyonu olarak bende var.
Aldim bile zaten orjinal parfüme para vermem bem çok parfum kullanan biriyim ve açıyorum o paralara benim evde şu an en az 10 12 adet farklı parfum var hepsi dp yazlık kışlık spor klasik vb.gibi ruh halim ve günlük durumuma göre kullaniyorum

Merhaba bende parfum delisi bi insan olarak sana chanel chance ve coco mademoiselle yi öneririm :) bende yeni bir parfüm kesfettim,eski uretim bi parfummus ama ben yeni kesfedebildim ne yazikki ciceksi pudramsi cooookk hoş.ama kimseye söyleyemiyorum hep bende koksun baska kimsede olmasin istiyorum ayağa düştü mü anlami kalmiyo

Woww Süpersiniz . Ben de çoğunlukla dp tercih ediyorum, orjinal ise 2-3 tane. Sizden biraz bilgi alabilir miyim? Elinizde hangi kokular var mesela?

Söyle söyle söyle . Merak ettim şimdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…