kıslarrrrrrrrr

N

nehir8686

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nehir8686
merhaba kıslar ben aranıza bugün katıldım dostluğunuza hayran kaldım ve sonunda bende üye oldum... banda yardımvı olursanız çok sevinirim... hamile kalmayı kolaylaştıran bildiğiniz kür yada ne bilim onun gibi bişiler varsa yazın lütfen... doktora gidiyoruz eşimle ama hiç bi sorun yok ilk bebeğimi kaybettim 2 senedir ne yaptıysak olmuo cevaplarınız bekliyorum şimdiden teşşekürler....a.s.

• Konu Sahibi nehir8686
ah ah canım ya aynı dert bizde doktorlara gitmekten bıtık bende bugün adet oldum bal tarçın çörek otu karışımı birde adaçayı günde 2 fincan aktardan al 2yaprak kadar fincana koy 5dakika dinlendir iç bolşanslar kolay gelsin inşallah hepimiz hamile kalırız bukarışım ballı sabah akşam aç karnına 1tatlı kaşığı yiyiyorsun çörek otunu ez adetinin 2ci günü başla

• Konu Sahibi nehir8686
merhaba kıslar ben aranıza bugün katıldım dostluğunuza hayran kaldım ve sonunda bende üye oldum... banda yardımvı olursanız çok sevinirim... hamile kalmayı kolaylaştıran bildiğiniz kür yada ne bilim onun gibi bişiler varsa yazın lütfen... doktora gidiyoruz eşimle ama hiç bi sorun yok ilk bebeğimi kaybettim 2 senedir ne yaptıysak olmuo cevaplarınız bekliyorum şimdiden teşşekürler....a.s.

sogan kuru yapıolar genelde bı kac sey daha vardı ama tam hatırlamıyorum cnm sogan kurunu cogu kısı uyguluyor ama sende dene ıstersen yerimseniben

• Konu Sahibi nehir8686
ıncir kürü de vardı.

• Konu Sahibi nehir8686
çok sağolun ama bunları denedim bi işe yaramadı bi tek incir kürünü denemedim birde onu deneyelim dileyen herkese evlat versin ALLAHIM....

• Konu Sahibi nehir8686
ah ah canım ya aynı dert bizde doktorlara gitmekten bıtık bende bugün adet oldum bal tarçın çörek otu karışımı birde adaçayı günde 2 fincan aktardan al 2yaprak kadar fincana koy 5dakika dinlendir iç bolşanslar kolay gelsin inşallah hepimiz hamile kalırız bukarışım ballı sabah akşam aç karnına 1tatlı kaşığı yiyiyorsun çörek otunu ez adetinin 2ci günü başla

canım adaçayı düşük riskini çoğaltıyormuş. ibrahim saraçoğlunun sitesinden yazısını aldım bakın ıkuyun dikkat etmek gerekir.

Adaçayı, memleketimizde son yıllarda sıkca tüketilmeye başlanmış bir çaydır. Ancak, hamile bayanların hamileliklerinin ilk üç ayında adaçayını temkinli kullanmaları gerekir. Eğer düşük tehlikesi söz konusu ise kesinlikle adaçayından uzak durmaları gerekir. Çünkü, adaçayı yaprakları, dört tane düşük yapma riskini artıran madde içermektedir. Bu maddelerin adları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hamile bayanların hekimlerine danışmadan, kendi başlarına ilaç almaları ve yine kendi başlarına bitkisel tedavi yöntemlerini seçmeleri yanlıştır. :CüvCüv:

Tablo: Adaçayında, hamile bayanlarda düşük yapma riskini artıran aktif maddeler
Kimyasal maddenin adı

Bulunduğu kısım

Miktar ppm [mg/kg]
alpha-thujone

yapraklarında

200 - 10 172
beta-thujone

yapraklarında

200 - 9 968
oleanolic asit

yapraklarında

140 – 786
thujone

yapraklarında

1 453 -12 636

Aynı şekilde kekik’te bulunan beta-bisabolene ve biberiye’de de bulunan oleanolic asit düşük yapma riskini artıran aktif maddelerdir.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi nehir8686
canım adaçayı düşük riskini çoğaltıyormuş. ibrahim saraçoğlunun sitesinden yazısını aldım bakın ıkuyun dikkat etmek gerekir.

Adaçayı, memleketimizde son yıllarda sıkca tüketilmeye başlanmış bir çaydır. Ancak, hamile bayanların hamileliklerinin ilk üç ayında adaçayını temkinli kullanmaları gerekir. Eğer düşük tehlikesi söz konusu ise kesinlikle adaçayından uzak durmaları gerekir. Çünkü, adaçayı yaprakları, dört tane düşük yapma riskini artıran madde içermektedir. Bu maddelerin adları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hamile bayanların hekimlerine danışmadan, kendi başlarına ilaç almaları ve yine kendi başlarına bitkisel tedavi yöntemlerini seçmeleri yanlıştır. :CüvCüv:

Kimyasal maddenin adı

Bulunduğu kısım

Miktar ppm [mg/kg]
alpha-thujone

yapraklarında

200 - 10 172
beta-thujone

yapraklarında

200 - 9 968
oleanolic asit

yapraklarında

140 – 786
thujone

yapraklarında

1 453 -12 636

Aynı şekilde kekik’te bulunan beta-bisabolene ve biberiye’de de bulunan oleanolic asit düşük yapma riskini artıran aktif maddelerdir.

cnm çok tşk ederiz bende ada çayı alcaktım iyiki söyledın...sevgıler

• Konu Sahibi nehir8686
slm kizlar nehircim umarim en kisa zamanda kavusursun bebisine bende adacayinin iltihaba iyi geldigini biliyorum adet döneminde içilebilir ama tam yumurtlama döneminde bencede kullanilmamali, bu arada nehircim iliski sirasinda belinin altina yastik koy ve o sekilde bi süre yat canim ise yariyo gercekten

• Konu Sahibi nehir8686
slm bende bugün katıldım aranıza uzun zamandır okuyordum yazılarınızı .Bende bu dertden muzdaribim. 10 yıllık evliyim ama hala bebeğim yok.Umarım benide teselli edecek cümleleriniz vardır.hepinizi sevgi ile kucaklıyorum...

inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize

slm bende bugün katıldım aranıza uzun zamandır okuyordum yazılarınızı .Bende bu dertden muzdaribim. 10 yıllık evliyim ama hala bebeğim yok.Umarım benide teselli edecek cümleleriniz vardır.hepinizi sevgi ile kucaklıyorum...

canım ya üzüldüm 10 yıl ben 5yıl oldu benim piskolajim allak pullak sen neyaptın bu 10 yılda sorun varmıydı sizde bu dediğimiz kürleri denedinmi hiç bende buay başladım inşallah faydası olur sende denemediysen dene incir kürünü içine havuç atıyorsun yumurtanın çatlamasına yardımcıymış:CüvCüv::emir_bebek:

Kimyasal maddenin adı

Bulunduğu kısım

Miktar ppm [mg/kg]
alpha-thujone

yapraklarında

200 - 10 172
beta-thujone

yapraklarında

200 - 9 968
oleanolic asit

yapraklarında

140 – 786
thujone

yapraklarında

1 453 -12 636

saol bitanem bende almadım öyle söylediler korktum zor buluyoruz bulmuşken kaybetmeyeyim dedim incir ve ballı karışım kullanıyorum hayırlısı ağrı yapmaya başladı bunları kullanalı senağlamasenağlama

slm kıslar bende incir kürüne devam ediyorum umarım bi işe yarar kavuşuruz bebişlere :ecrin_bebek:

X