• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kıslar nolur yardım edın bana palette kahve köpüğü+fndık kabuğu karışımı

benımde zaten su an elımde yenı olan serısı kahve kopugu var gusel gozukuyo ama bırde kutu uzerındekı sac rengı daha acık ama netten bakınca daha koyu duruyo sence onun fındık kabuguyla karısımı nasıl olur sence nazo ya kafam cok karıstı valla ama emın olabılırsın bence senın saclar gusel olucak boya yok bence olur gıbıme gelıo:)

canım ben fındık kabuğunu da çok beğeniyorum aslında karıştırmaktansa sadece bırını kullan derim ben. ama forumda daha önce okumuştum altın sarısıyla karıştırıyorlardı bal köpüğünü.:emir_bebek:

hayır canım zamanım olmadı zatenhenuz boyayı da almadım, acaba kuaföre mı gitsem?? evde fiyasko olmasın saçlarımda baya uzun ve gur uçlarla dipler tutmazsa??? of ya çok kararsız kaldım:uhm:

canım ben cumartesi günü kahve köpüğü vede altın sarısını karıştım vede boyadım karamelin açığı oldu benim zeminde koyu karamel vardı şuanda resim ekleyemiyeceğim çünkü resim çekmedim artı işyerindeyim
ama benim saçım güzel oldu herkes beğendi belki tahminen fındık kabuğuyla kahve köpüğü karışınca biraz koyusu olabilir ama zeminde çok önemli canım haberin olsun

canım saç rengin sarıya bakan bi renk mi oldu???

canım ben cumartesi günü kahve köpüğü vede altın sarısını karıştım vede boyadım karamelin açığı oldu benim zeminde koyu karamel vardı şuanda resim ekleyemiyeceğim çünkü resim çekmedim artı işyerindeyim
ama benim saçım güzel oldu herkes beğendi belki tahminen fındık kabuğuyla kahve köpüğü karışınca biraz koyusu olabilir ama zeminde çok önemli canım haberin olsun

canım saç rengin sarıya bakan bi renk mi oldu???

bi de buarada palette de altın sarı yok sanırım sen hangi marka ile yaptın canım???

canım benim saçlarım şuan kahve köpügü ama altın sarısıyla karıştırıp boyamak istiyorum sen yaptım karamel oldu yazmışsın karamel koyu olmazmı yani ben kahve köpügüyle altın sarısı karınşınca kahve köpügünden daha açık renk olur diye düşünmüştüm senin saç nasıl oldu bir resim koyarmısın yada yaptıgın karışım koyumu oldu açık renk mi

ya ben yeni katıldım sizden bir konuda yardım bekliyorum ben saçımı mor kızıl karışımı bi renge boyatmıştım 6 ay önce şimdi fındık kabuğu rengine boyattım saçın koyu kahveyd şimdi ise kızıl gibi bi renk oldu kızıl çok elli oluyor ben tekrar boyatsam fındık kabuğu rengine fındık kabuğu olur mu yada saçımdaki kızıllık nasıl akar yardım edin lütfen

ya ben yeni katıldım sizden bir konuda yardım bekliyorum ben saçımı mor kızıl karışımı bi renge boyatmıştım 6 ay önce şimdi fındık kabuğu rengine boyattım saçın koyu kahveyd şimdi ise kızıl gibi bi renk oldu kızıl çok elli oluyor ben tekrar boyatsam fındık kabuğu rengine fındık kabuğu olur mu yada saçımdaki kızıllık nasıl akar yardım edin lütfen

şuan saçların ne renk tatlım ??

kahve köüpüğü ve fındık kabuğu güsel bir karışımmm:)) pişamn olamssınız bende ilk defa denedim sadece fondık kabuğu ilşk boyaamda tuhaf bir renk çıkıorr cansız mat bir görünüm ama bir üst koyu renkle karışıtırın güsel oluyor.... fondık kabuğu+ kahve köüpüğüü süperrrrrrrrrrrr..............

saçında boya varsa kuaföre git boyadıkca başka başka renkler çıkıyo ortaya riske girme derim zemindeki renk en önemlisi

kızlar ya palette benim saçlarımı çok sert yapıyo fakat ordaki kahve köpüğü de tam aradığım renk başka markada bilen ve kullanan var mı aynı ton olabilen

kızlar ya palette benim saçlarımı çok sert yapıyo fakat ordaki kahve köpüğü de tam aradığım renk başka markada bilen ve kullanan var mı aynı ton olabilen

canım bende kahve köpüğü kullanıyorum palettenin ama bazen palette bulamıyorum vıtal de var kahve köpüğü paletteyle aynı ton ben boyadım ikisinide bir degişiklik olmadı dene istersen zaten vıtal ve palette den başka markada ben şuana kadar kahve köpüğü görmedim başka varsada bilmiyorum

Back