• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kıslar nolur yardım edın bana palette kahve köpüğü+fndık kabuğu karışımı

butterfly2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
35
0
86
38
Bursa
KISLAR KAHVE KÖPÜĞÜ İLE FINDIK KABUGUNU KARISTIRSAM NASIL BIR RENK CIKAR?mafoldumben NOLUR BANA YARDIM EDIN CEVAPLARINIZI BEKLIYORUMbuyrunnnnnnnnn

hıc fotorafım yok ama su halımle ınan gusel bı renk deger yani bal köpüğü boyamaya begendım ben devamını bulabılseydım devam edıcektım boyaya ama devamı yokmus su an

bir arkadaşımız boyatmış saçını zaten başlık açmış NASIL OLMUŞ die bir başlık var...oradan bakabilirsin nasıl bir renk elde edebileceğine o da bal köpüğü ve fındık kabuğu karışımı boyatmış saçlarını resmini de koymuş...

canım ben cumartesi günü kahve köpüğü vede altın sarısını karıştım vede boyadım karamelin açığı oldu benim zeminde koyu karamel vardı şuanda resim ekleyemiyeceğim çünkü resim çekmedim artı işyerindeyim
ama benim saçım güzel oldu herkes beğendi belki tahminen fındık kabuğuyla kahve köpüğü karışınca biraz koyusu olabilir ama zeminde çok önemli canım haberin olsun

:kahve:kızlar palette deluxe kahve köpüğü boyayan varmı yenı çıkmış ve sanırım öncekinden biraz daha açık bir en renk ben çok beğendim ama kararsız kaldım saçımda röfle var çok açık sayılmaz röflem acaba üzerine boyasam nasıl olur bu arada diplerden de 4 parmak kendı saçım çıktı kumralım. bana da fikir versenız kızlarrrr

Son düzenleme:
cnm benım benımde röflem vardı bende boyadım gusel bı renk oldu ama senın saclarının zemını onemlı kendı sacın olursa gusel olur ama rofleler acılır 3-4 yıkamada cnm hbrın olsun palettenın sac rengımı arıyorum dıye bı yer var orda o renk koyu gozukuyo ama kutudakı resımle aynı degıl daha acık duruyo bende kahve köpüğü ile fındık kabugunu karıstırmayı dusunuyorum rofle uzerıne gusel tutar dıye dusundum sence nasıl bır renk cıkar cnm:CüvCüv:

canım ben hiç boyamadım saçımı kendim. hep röfle yaptırdım kendi saçımın üstüne.dip boya falan yok saçımda.:bbo:kendim boyamaya cesaret edemiyorumCADIARZU benim doğal saç rengim kumral ve şu an diplerden çıktı 10 cm falan.senağlama saçım baya uzun ve röfle tonum da öyle saman sarısı gibi değil orta bi ton. evde boyarsam acaba fiyasko olurmu???

cnm benım benımde röflem vardı bende boyadım gusel bı renk oldu ama senın saclarının zemını onemlı kendı sacın olursa gusel olur ama rofleler acılır 3-4 yıkamada cnm hbrın olsun palettenın sac rengımı arıyorum dıye bı yer var orda o renk koyu gozukuyo ama kutudakı resımle aynı degıl daha acık duruyo bende kahve köpüğü ile fındık kabugunu karıstırmayı dusunuyorum rofle uzerıne gusel tutar dıye dusundum sence nasıl bır renk cıkar cnm:CüvCüv:

canım fındık kabuğunu ben de çok beğenıyorum sanırım zevklerimiz aynı:içelim: yanı ben yıllardır röflelliyim ve birden koyultmak istemiyorum ve eğer beğenmezsem üzerine tekrar röfle yaptırabilmeliyim:Saruboceq: bazen de karamel düşünüyorum kafam çok karıştı ya offf:tomato:

orta bi ton olunca zzaten rofle aralarında kendı sacların var dıye dusnuyorum gusel olur hıc korkma bence o olan sarılarında altında boyanın ısıltı gıbı durur bence gusel olur dıye dusuyorum!!

evet cnm benım haklısın fazla koyulastırma kı ıstedıgın zaman rofleye donebılırsın o zaman:) bende yıllardır roflelıydım bıraz yaslı gosterıo degınce ınsanlar boyadım gusel bı renk oldu acıkcası sımdı ıkı boyayı karıstırmak ıstıyorum hemde dusunuyorum:) nazocum

peki yenı kahve köpüğünü gördün mü?? ben bugun watsons ta gördüm deluxe kahve köpüğü diye palette ın. ve kutusu değişmişti önceki kutudan daha açık bı renk vardı sankı bal rengine benzıyodu. önceki kutuda kahve tonu gibiydi yenısınde sarıya daha yakın. yarın gidip alıcam ben de buyuk ihtimalle bakalım bı cesaret kaydirigubbakcemile4 ama olmazsa da karamel boyarım diyorum nasılsa kış geliyoo herkes karamel kaydirigubbakcemile2

Back